Desert strudel cu mere, migdale si stafide

de oanapl in Dulciuri, 7 Apr 2017 | 2453 vizualizari

 

 
retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 4 mere ionatane
  • 100 g stafide
  • 100 g migdale feliate
  • 70 g zahar pudra
  • scortisoara
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudel cu mere, migdale si stafide:

Cureti merele de coaja, scoti semintele si le tai cubulete pe care le pui intr-un castron. Presari merele cu 50 g de zahar pudra si scortisoara, dupa gust, si amesteci bine. Pui migdalele si stafidele si amesteci din nou.

Intinzi aluatul intr-o foaie foarte fina, dreptunghiulara pe care o umpli cu merele, lasand o margine de 2 cm.

Rulezi aluatul, strangi capetele si il transferi in tava de copt tapetata cu hartie de copt. Il introduci in cuptorul preincalzit, pentru circa 35 de minute.

Servesti strudelul pudrat cu zahar.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu mere, migdale si stafide" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu glazura oglinda (mirror glaze)