Desert strudel cu mere si nuci

de oanapl in Dulciuri, 20 Mar 2017 | 406 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 8 mere
  • 50 g nuci
  • 5 linguri zahar
  • scortisoara
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudel cu mere si nuci:

Lasi aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.


Cureti merele de coaja si le dai pe razatoarea mare. Le storci de zeama si le pui la calit intr-un vas cu fundul gros. Adaugi zaharul, scortisoara si nucile si amesteci. Le calesti timp de aproximativ 10 minute, pana se inmoaie merele. Le lasi sa le raceasca.


Intre timp, intinzi aluatul si il netezesti cu sucitorul. Imparti din ochi in trei pe partea lunga si treimile din parti le tai fasii de 1,5-2 cm.


Presari pesmet si adaugi merele pe fasia din mijloc, netaiata, si acoperi alternativ cu fasiile de pe margine.


Transferi strudelul in tava de copt, tapetata cu hartie de copt si apoi il introduci in cuptorul preincalzit, pentru circa 35-40 de minute.


Il lasi sa se raceasca putin si apoi il tai felii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel cu mere si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

oanapl 1

21.03.2017, 08:51

Si noua ne place foarte mult pentru ca e delicios si se face rapid.

dantes 1

22.03.2017, 16:24

Delicios!

oanapl 1

25.03.2017, 17:19

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

12510 puncte

RODIMUR

7480 puncte

AlexTeacher

7000 puncte

Constelatialeu

6830 puncte

Oana

6230 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu nuca si marmelada