Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aveam niste fistic achizitionat inainte de Craciun, am vrut eu sa fac niste ''fonfleuri'' dar mi-a trecut. Azi aveam pofta de niste strudele cu mere si am zis sa le combin cu niste fistic ca nu are ce sa nu fie bun.
Mi-a luat mai mult sa desfac fisticul decat sa pregatesc strudele. Am macinat fisticul dupa ce l-am desfacut din coaja, apoi l-am amestecat cu merele calite. Am desfacut foile de placinta si le-am impartit doua cate doua, apoi le-am uns bine cu ulei pe fiecare-n parte. Am pus umplutura si apoi am rulat si am taiat mici strudele. Am asezat strudelele in tava de la aragaz, am preincalzit cuptorul la 180 grade si am copt cca 20-30 min sau pana incep sa se rumeneasca frumos. Le-am scos din cuptor , le-am lasat putin sa se raceasca apoi le-am pudrat cu zahar. Rapid, simplu si gustos, sa aveti pofta !
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult