Desert strudele cu mere si fistic

de Constelatialeu in Prajituri, 11 Mar 2022 | 3758 vizualizari

 

Aveam niste fistic achizitionat inainte de Craciun, am vrut eu sa fac niste ''fonfleuri'' dar mi-a trecut. Azi aveam pofta de niste strudele cu mere si am zis sa le combin cu niste fistic ca nu are ce sa nu fie bun.

 

INGREDIENTE

  • 400 g foi de placinta
  • 950 g mere calite ( pregatite asta toamna special pentru placinte si alte prajituri)
  • 120 g fistic macinat
  • ulei pentru uns
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudele cu mere si fistic:

Mi-a luat mai mult sa desfac fisticul decat sa pregatesc strudele. Am macinat fisticul dupa ce l-am desfacut din coaja,  apoi l-am amestecat cu merele calite. Am desfacut foile de placinta si le-am impartit doua cate doua, apoi le-am uns bine cu ulei pe fiecare-n parte. Am pus umplutura si apoi am rulat si am taiat mici strudele. Am asezat strudelele in tava de la aragaz, am preincalzit cuptorul la 180 grade si am copt cca 20-30 min sau pana incep sa se rumeneasca frumos. Le-am scos din cuptor , le-am lasat putin sa se raceasca apoi le-am pudrat cu zahar. Rapid, simplu si gustos, sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudele cu mere si fistic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

dantes 1

12.03.2022, 11:54

Bune!

mirela0911 1

13.03.2022, 12:24

Wow! Astea sunt irezistibile! Si daca sunt si cu fistic, vorba aia "dau un regat pentru un cal"!

Rocsi 1

14.03.2022, 19:11

Tare bune mai sunt! In fiecare zi as manca!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura simpla cu mere