Desert super-rapid la Multicooker - Budinca/Crema de vanilie

de gaby_duceag in Dulciuri, 29 Iun 2014 | 5402 vizualizari

 

Ingredientele prezentate sunt pentru o portie, mariti cantitatea in functie de cate persoane doritoare aveti :P
Inspiratie dupa reteta http://www.bucataras.ro/retete/dulceata-de-lapte-dulce-de-leche-39520.html

 

INGREDIENTE

  • o cana cu lapte + 2-3 linguri
  • o lingura plina cu varf amidon alimentar
  • o lingura si jumatate zahar
  • un ou
  • un vf. cutit sare
  • miez de la pastaia de vanilie
  • o lingurita unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert super-rapid la Multicooker - Budinca/Crema de vanilie:

Pregatiti aparatul Multicooker conectandu-l la sursa de curent.

Puneti laptele, amestecat cu zaharul, sarea, in vasul aparatului.

Selectati din MENIU functia BOIL.

Apasati START.

Intre timp bateti intr-un bol oul, adaugati amidonul si cele 2-3 linguri lapte rece si omogenizati.

In maxim 2-3 minute laptele din vas este fierbinte, asa ca turnati peste el, incet , incet amestecul de ou, amestecand usor cu o spatula de lemn.

Amestecati continuu pana ce obtineti o budinca care se desprinde de pe peretii vasului.

Opriti aparatul si mai amestecati putin sa nu se prinda budinca (vasul inca este cald). Cand s-a racorit usor adaugati untul si miezul de la pastaia de vanilie si omogenizati.

Lasati sa se raceasca apoi turnati totul intr-un bol. Dati bolul la rece pana in momentul servirii.

Serviti cu fulgi de ciocolata, frisca sau topping de fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert super-rapid la Multicooker - Budinca/Crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu portocala si ciocolata