Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ingredientele prezentate sunt pentru o portie, mariti cantitatea in functie de cate persoane doritoare aveti :P
Inspiratie dupa reteta http://www.bucataras.ro/retete/dulceata-de-lapte-dulce-de-leche-39520.html
Pregatiti aparatul Multicooker conectandu-l la sursa de curent.
Puneti laptele, amestecat cu zaharul, sarea, in vasul aparatului.
Selectati din MENIU functia BOIL.
Apasati START.
Intre timp bateti intr-un bol oul, adaugati amidonul si cele 2-3 linguri lapte rece si omogenizati.
In maxim 2-3 minute laptele din vas este fierbinte, asa ca turnati peste el, incet , incet amestecul de ou, amestecand usor cu o spatula de lemn.
Amestecati continuu pana ce obtineti o budinca care se desprinde de pe peretii vasului.
Opriti aparatul si mai amestecati putin sa nu se prinda budinca (vasul inca este cald). Cand s-a racorit usor adaugati untul si miezul de la pastaia de vanilie si omogenizati.
Lasati sa se raceasca apoi turnati totul intr-un bol. Dati bolul la rece pana in momentul servirii.
Serviti cu fulgi de ciocolata, frisca sau topping de fructe.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult