Biscuiti Truffle

de meosiris in Dulciuri, 23 Dec 2010 | 2210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata cu lapte
  • 70 g zahar
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 200 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • esenta de vanilie
  • un varf de cutit de sare
  • zahar pudra pentru exteriorul biscuitilor.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Truffle:

Topim pe baie de aburi ciocolata impreuna cu untul. Lasam sa se mai raceasca un pic.

Intre timp mixam foarte bine ouale cu zaharul.

Adaugam ciocolata topita si foarte putin calduta peste oua si omogenizam.

Adaugam peste aceasta compozitie putina sare, esenta de vanilie, faina si praful de copt.

Omogenizam si observam ca ne-a rezultat o crema groasa. O acoperim cu folie si o lasam in frigider 2 ore. Dupa ce o scoatem de la rece, observam ca s-a intarit, asa ca ne apucam de format bilute de marimea unei nuci.

Dam bilutele prin zahar pudra, apoi le asezam in tava, pe hartie de copt si le coacem in cuptorul preincalzit, 10 minute, la 170C. Nu ii lasam mai mult de 10 minute pentru ca interiorul biscuitilor sa nu se usuce. Scoatem tava din cuptor si ii lasam cateva minute la racit, apoi ii scoatem cu grija pe un platou.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Truffle" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Biscuiti Truffle-0
Biscuiti Truffle-1

COMENTARII (15)

meosiris

meosiris 1

03.01.2011, 08:23

Biscuiteii astia mi s-au parut ca se aseamana la gust cu turta dulce . Au fost nemaipomenit de buni!
BarbatLaCratita, cred ca si tie ti-au iesit deliciosi!

Kadia80

Kadia80 1

22.12.2011, 09:55

ce-mi place cum arata!

meosiris

meosiris 1

12.01.2012, 10:15

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!