Bomboane Raffaello dietetice

de coandres in Dulciuri, 11 Mar 2013 | 6921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt 82% grasime
  • 140 g fructoza pudra (fructoza macinata la rasnita de cafea)
  • 100 g nuca de cocos
  • 200 g lapte praf fara zahar
  • 50 g alune de padure
  • 1 capacel esenta de vanilie
  • cam 50-60 g nuca de cocos pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello dietetice:

Frecati spuma untul cu fructoza pudra si esenta de vanilie. Amestecati cu laptele praf si nuca de cocos.



Lasati circa 30-40 minute la frigider sa se intareasca putin (pentru a modela mai usor bomboanele).



Modelati bomboane, cu cate o aluna de padure intreaga la mijloc si le dati imediat prin nuca de cocos.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello dietetice" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

diaconta 1

12.03.2013, 22:09

BUn venit Coandres

coandres 1

13.03.2013, 18:40

reteta este de la o nutritionista ! ms:*:*

diaconta 1

13.03.2013, 23:00

ia sa merg si eu la nutritionista asta,ca-mi place reteta ei ))))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si piscoturi