Desert tarta cu capsuni si zmeura

de Adrian2016 in Dulciuri, 21 Iun 2017 | 1275 vizualizari

 

Ne plac la nebunie tartele si le fac pentru familia mea, cu mare drag.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • Crema:
  • 1 plic Creme Ole cu gust de vanilie
  • 400 ml lapte rece
  • Ornat:
  • capsuni
  • zmeura
  • 1 pliculet tort gelee rosu de la Dr.Oetker
  • 1 lingura zahar
  • 150 ml apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tarta cu capsuni si zmeura:

Blat: Am separat albusurile de galbenusuri.Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare. Galbenusurile le-am mixat cu zaharul pana s-a topit, apoi am adaugat faina cernuta si la final, albusurile batute spuma tare. Se amesteca de jos in sus, cu miscari lente, sa fie aerat si sa creasca frumos.


Am uns cu unt si tapetat cu faina o forma de tarta, am turnat compozitia in ea si am pus forma la cuptorul preincalzit, 25 minute; cand trece testul scobitorii, este gata.


Crema: Am mixat continutul plicului cu laptele intr-un castron, pana s-a format o crema mai groasa si am dat la rece la frigider.


Dupa ce s-a racit blatul, am pus crema deasupra si am ornat cu fructele spalate si taiate. La final, turnam gelul rosu pe care l-am fiert pe foc cu zaharul si apa. Se toarna fierbinte peste fructe.


Pofta buna!

TIPS-URI

1

Crema de vanilie merge cu absolut orice combinatie de fructe.

2

Puteti adauga o lingurita de praf de copt la blat cand il preparati daca vreti tarta sa fie mai crescuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta cu capsuni si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Panacris 1

22.06.2017, 20:57

Beyyy, iarrr?? Nu te cred până nu gust și mă conving Pune deoparte câteva căpșuni/ zmeură, ptr concediu Nu se știe, când poposim pe la voi și vrem să testăm minunata tartă

Adrian2016 1

23.06.2017, 22:24

Cristina va asteptam cu drag

miki_a 1

24.06.2017, 13:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura RIGO-JANCSI