Desert tarta rustica cu piersici si cirese

de Lau in Dulciuri, 3 Iul 2017 | 648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 300 g faina
  • 15 g drojdie
  • 100 ml lapte
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri untura
  • coaja de portocala
  • Umplutura
  • 500 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 1 lingura faina
  • esenta de rom
  • 400 g piersici in compot
  • cirese
  • Uns
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingurita zahar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tarta rustica cu piersici si cirese:

Aluat-intr-un bol, adaugam faina, sarea, zaharul, coaja de portocala, amestecam. Facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in laptele caldut, ouale batute, untura.


Incepem sa framantam un aluat omogen si nelipicios (daca este nevoie, adaugam faina sau lapte dupa caz). Acoperim si lasam la dospit 30 min.


Umplutura-intr-un bol, amestecam branza cu ouale, zaharul, esenta, amidonul, adaugam piersici tocate marunt (scurse de compot), oprim cateva pentru decor.


Intindem aluatul sub forma de cerc, adaugam in tava tapetata cu hartie de copt, presaram lingura de faina, umplutura in mijloc.


Inchidem marginile, aducandu-le spre centru, adaugam felii de piersici si cirese fara samburi.


Lasam cca. 30 min la dospit, dupa care ungem cu oul batut.


Dam la cuptorul incalzit, pana se rumeneste frumos.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta rustica cu piersici si cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

miki_a 1

06.07.2017, 09:13

Ce faină este!

Adi 1

06.07.2017, 20:38

Foarte buna!

Lau 1

06.07.2017, 21:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată asortată, cu varză roșie

de RODIMUR 5

ieri la 23:23

Vegan Club Sandwich

de RODIMUR 5

ieri la 21:52

Prajitura Albina

de anca_rm 6

ieri la 20:45

Carnati de porc la gratar, cu piure de cartofi si muraturi

de vasimur 3

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciocolata si banane