Desert Tiramisu

de Oana in Prajituri, 3 Mai 2018 | 15130 vizualizari

 

Cel mai rapid desert! Si atat de buuuun!

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 100 g zahar pudra
  • 300 g mascarpone
  • 1 lingurita vanilie
  • 4 albusuri
  • 50 gr zahar pudra
  • 300 ml cafea indulcita
  • 300 gr piscoturi
  • cacao pt décor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu:

  • Pregatim cafeaua indulcita si o lasam sa se raceasca.

  • Mixam galbenusurile cu 100 gr zahar pudra pana se albesc si se intaresc.

  • Adaugam mascarpone rece si mixam bine.

  • Adaugam vanilia.

  • Mixam separat albusurile cu un praf de sare restul de 100 g zahar pudra pana obtinem o bezea.

  • Amestecam albusurile peste galbenusuri si omogenizam usor cu o spatula, de jos in sus.

  • Inmuiem piscoturile in cafea si le asezam intr-o tava dreptunghiulara.

  • Turnam jumatate din crema.

  • Urmeaza inca un strat de piscoturi inmuiate in cafea si apoi restul de crema.

  • Pudram cu cacao si punem tiramisu la rece cateva ore, apoi il putem servi.

TIPS-URI

1

Puteti adauga lichior de cafea sau de tiramisu in crema sau in cafeaua in care inmuiati piscoturile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

dantes 1

04.05.2018, 07:56

Delicios!

Rocsi 1

04.05.2018, 20:36

Pfiuuu, a cam trecut ceva timp de cand nu am facut tiramisu! Prea delicios!

miki_a 1

05.05.2018, 05:31

Un desert mereu bun și apreciat!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post, cu gem si nuca