Prajitura cu iaurt si zmeura

de Lau in Prajituri, 13 Oct 2015 | 4488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • 4 linguri faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 praf de copt
  • Crema
  • 400 ml iaurt
  • 200 g zmeura
  • 200 g zahar pudra
  • 300 ml frisca
  • 2 plicuri gelatina
  • Decor
  • 1 plic tort gelee rosu
  • 100 ml sirop de capsuni
  • 200 ml apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt si zmeura:

Blat-Mixam albusurile spuma cu un praf de sare,zaharul pudra,zaharul vanilat,adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare.adaugam uleiul,faina amestecata cu praful de copt,amestecam bine cu o paleta,

Turnam compozitia intr- tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca bine

Crema-Zmeura o pasam cu blenderul,adaugam peste iaurt,zaharul pudra si amestecam pana ce se omogenizeaza,adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic si amestecam bine.

In tava in care am copt blatul o tapetam cu hartie de copt,adaugam blatul il insiropam adaugam crema si dam la rece pana se intareste crema.

Pregatim tort gelee dupa instructiunile de pe plic(amestecam siropul cu apa)turnam deasupra la crema si dam la rece o ora inainte de servire,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Panacris 1

13.10.2015, 20:24

Lau 1

14.10.2015, 08:04

Rocsi 1

14.10.2015, 20:17

Ce retete delicioase ne-ai adus!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pernute cu ciocolata si unt de arahide