Desert tort cu bezea, frisca si jeleu de portocale

de RODIMUR in Torturi, 26 Feb 2020 | 2290 vizualizari

COMENTARII (23)

vasimur 1

26.02.2020, 23:41

mihaelar63 1

27.02.2020, 04:03

O frumusete de tort
Felicitari pentru toate cele 700 de retete

Bucataras Diana 1

27.02.2020, 05:02

RODIMUR 1

27.02.2020, 07:04

Mulțumesc frumos, Mihaela! Deocamdată sunt 699 de rețete... Astăzi ar trebui să postez rețeta nr. 700 (că doar este gata de vreo trei săptămâni!) dar am un program cam încărcat...

RODIMUR 1

27.02.2020, 07:04

Mulțumesc frumos, Diana!

-Licurici- 1

27.02.2020, 08:21

Arata foarte bine! Imi place!

RODIMUR 1

27.02.2020, 08:32

Mulțumesc frumos, pentru apreciere, Laura!

Panacris 1

27.02.2020, 09:39

RODIMUR 1

27.02.2020, 09:43

Mulțumesc frumos, Cristina!

mirela0911 1

27.02.2020, 10:14

Ce bun trebuie sa fie!

lucy2002 1

27.02.2020, 10:46

Yami

RODIMUR 1

27.02.2020, 10:58

Daaa, Mirela, a fost excelent, foarte aromat... Mulțumesc frumos pentru apreciere!

RODIMUR 1

27.02.2020, 10:59

Mulțumesc frumos, Lucy!

Rahela Velicu 1

27.02.2020, 14:42

RODIMUR 1

27.02.2020, 15:57

Mulțumesc frumos, Mimi!

Gherca Daniela 1

27.02.2020, 16:16

delicios!

RODIMUR 1

27.02.2020, 16:33

Îți mulțumesc frumos, Daniela!

Rocsi 1

27.02.2020, 19:26

Ce fain si imi place mult ca este cu portocale!

RODIMUR 1

27.02.2020, 19:45

Mulțumesc frumos, Rocsi!

dantes 1

28.02.2020, 15:42

Delicios!

RODIMUR 1

28.02.2020, 17:03

Exact așa a fost, Dantes...! Mulțumesc frumos pentru apreciere!

Ancutsa 1

02.03.2020, 14:14

Ce aromat si bun! Ce tip (marca) de smantana ai folosit? Mi-a placut ca si-au pastrat frumos forma florile!

RODIMUR 1

02.03.2020, 14:42

Mulțumesc frumos, Ancutsa! Eu folosesc întotdeauna smântână naturală, grasă (și groasă...)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Raffaello