Desert tort cu clatite si capsuni

de Lau in Torturi, 8 Iun 2017 | 1872 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 7 clatite
  • 1 borcan nutella (400 g )
  • Crema
  • 400 g crema de branza
  • 300 ml frisca
  • 1 lime
  • 100 g zahar pudra
  • 1 plic gelatina
  • Decor
  • 1 plic tort jelle rosu
  • 400 g capsuni
  • 1/2 lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu clatite si capsuni:

Intr-o tava tapetata cu folie alimentara, asezam clatite unse cu nutella si rulate, dam la rece cat pregatim crema.


Crema: mixam crema de branza cu zaharul pudra cca. 3 min, adaugam frisca lichida treptat si mixam pana ce rezulta o crema fina. Adaugam in fir subtire gelatina, pregatita conform instructiunilor de pe plic, zeama si coaja de lime, mixam cca. 1 min.


Capsunile proaspete le taiem pe jumatate, le stropim cu zeama de lamaie, le ungem cu putina ciocolata, le asezam pe peretii tavii (deasupra clatitelor).


Adaugam crema, nivelam si dam la rece cateva ore.


Pregatim plicul de tort jelle, conform instructiunilor de pe plic, lasam cca. 1 min sa se raceasca si turnam deasupra cremei, miscam unsor pentru a se acoperi toata suprafata.


Lasam sa se intareasca si decoram dupa plac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu clatite si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:15

Cat de bine arata!

Valclaudia 1

16.06.2017, 05:51

Arata minunat! Foarte apetisant!

Lau 1

17.06.2017, 10:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort cu iaurt si fructe de padure