Desert tort cu clatite si capsuni

de Lau in Torturi, 8 Iun 2017 | 775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 7 clatite
  • 1 borcan nutella (400 g )
  • Crema
  • 400 g crema de branza
  • 300 ml frisca
  • 1 lime
  • 100 g zahar pudra
  • 1 plic gelatina
  • Decor
  • 1 plic tort jelle rosu
  • 400 g capsuni
  • 1/2 lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu clatite si capsuni:

Intr-o tava tapetata cu folie alimentara, asezam clatite unse cu nutella si rulate, dam la rece cat pregatim crema.


Crema: mixam crema de branza cu zaharul pudra cca. 3 min, adaugam frisca lichida treptat si mixam pana ce rezulta o crema fina. Adaugam in fir subtire gelatina, pregatita conform instructiunilor de pe plic, zeama si coaja de lime, mixam cca. 1 min.


Capsunile proaspete le taiem pe jumatate, le stropim cu zeama de lamaie, le ungem cu putina ciocolata, le asezam pe peretii tavii (deasupra clatitelor).


Adaugam crema, nivelam si dam la rece cateva ore.


Pregatim plicul de tort jelle, conform instructiunilor de pe plic, lasam cca. 1 min sa se raceasca si turnam deasupra cremei, miscam unsor pentru a se acoperi toata suprafata.


Lasam sa se intareasca si decoram dupa plac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu clatite si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

noiinbucatarie 1

13.06.2017, 15:15

Cat de bine arata!

Valclaudia 1

16.06.2017, 05:51

Arata minunat! Foarte apetisant!

Lau 1

17.06.2017, 10:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si caramel