Desert tort cu crema de nuci si dulce de leche - reteta cu nr 800

de Merisor in Torturi, 25 Mai 2017 | 12906 vizualizari

COMENTARII (40)

Merisor 1

25.05.2017, 20:23

Multzu, Rocsule!

alilianaa 1

25.05.2017, 22:54

Minunat! Spor sa fie pentru cat mai multe!

mihaelar63 1

26.05.2017, 12:37

Felicitari Merisor pentru deliciosul tort !!! Felicitari pentru toate cele 800 de retete !!! Felicitari pentru toata activitatea si prietenia de Bucataras

kytz 1

26.05.2017, 12:52

Absolut perfect și delicios! Felicitari și pentru numarul impresionant de rețete deosebite!

miki_a 1

26.05.2017, 13:06

Un tort care m-a cucerit de la prima vedere, prin aspectul și finețea lui! Felicitări, Merișor, pentru toate rețetele minunate pe care le aduci aici și pentru omul deosebit care ești! Te cu drag și îți doresc mult succes în continuare!

dantes 1

26.05.2017, 13:12

Delicios! Felicitari!

Panacris 1

26.05.2017, 18:27

Vai de mine, ce minunăție! Super tortul! Iar rețeta, ce să zic, jos pălăria, ai scris cam cât un roman, ca să înțeleagă toată bucătărimea, de la începători la avansați! Felicităriii și la cât mai multe rețete delicioase!

Ancutsa 1

26.05.2017, 18:30

Yammi, ce bun si frumos e! Felicitari si la cat mai multe retete!

Adi 1

26.05.2017, 21:56

Valclaudia 1

27.05.2017, 07:06

minunat! Felicitari , la cat mai multe retete delicioase,marca Merisor!

Catalina L 1

27.05.2017, 21:43

mama mia ce reteta lunga si frumoasa bravo si felicitari

Andra_Constantinescu 1

27.05.2017, 22:44

Cat de frumos este tortul asta si cu siguranta ca e si delicios! Felicitari pentru numarul de retete si cat mai multe!

Xandrinne 1

21.06.2017, 06:27

Ela68 1

21.06.2017, 14:14

ce mai de crema ! il fac si eu , arata mega, super !

Merisor 1

21.06.2017, 14:57

Ela, băieții mei au zis că a fost cel mai bun tort pe care l-am făcut eu până atunci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu blat din chek cu albusuri si crema de fructe de padure