Desert tort de biscuiti cu fructe confiate

de Lau in Torturi, 30 Iun 2018 | 2714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g biscuiti populari
  • 200 g ciocolata
  • 2 linguri cacao
  • 200 g unt
  • 150 ml lapte
  • 100 g zahar
  • 100 g fructe confiate
  • esenta de rom
  • 2 linguri nutella
  • codite de ciocolata
  • fructe
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort de biscuiti cu fructe confiate:

Intr-o cratita adaugam untul taiat cubulete, ciocolata rupta si punem pe foc, amestecand continuu pana ce se topeste.

Fructele le stropim cu esenta de rom si le lasam sa se hidrateze.

Din lapte, zahar, cacao punem pe foc sa fiarba pana ce se dizolva.

Rupem biscuitii bucati, adaugam fructele, untul topit si treptat siropul din lapte, amestecam pana ce capata consistenta salamului de biscuiti.

Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, dam la rece 1 ora.

Scoatem tortul pe un platou.

Imbracam tortul cu crema de nutella, adaugam coditele de ciocolata si decoram dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti cu fructe confiate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tort festiv