Desert tort de biscuiti si crema de vanilie

de Lau in Torturi, 30 Iun 2018 | 363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 40 biscuiti populari
  • 500 ml lapte
  • 1 plic budinca vanilie
  • 200 g mascarpone
  • esenta de vanilie
  • 100 g zahar
  • compot de capsuni
  • ornamente de ciocolata
  • fructe
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort de biscuiti si crema de vanilie:

Intr-o cratita punem 450 ml lapte la fiert.


Plicul de budinca il amestecam cu zaharul si laptele oprit, cand laptele incepe sa fiarba, adaugam amestecul de budinca, amestecand continuu pana ce se ingroasa.


Acoperim cu o folie si lasam sa se raceasca foarte bine.


Mixam mascarpenele cat sa se omogenizeze si adaugam treptat budinca racita, mixam pana ce se omogenizeaza, adaugam esenta de vanilie dupa gust.


Ungem biscuitii trecuti prin sirop cu budinca si asezam unul peste celalalt (eu am folosit 5), asezam in tava tapetata cu folie alimentara.


Ungem alti 5 biscuiti cu budinca, numai ca ultimul il ungem si deasupra pentru a se lipi cu ceilalti, asezam turnuletul de biscuiti pe cant, langa ceilalti, ungem cu un strat de budinca deasupra.


Repetam procedura cu biscuiti pentru al 2 lea rand, numai ca avem grija ca turnuletul de biscuiti drepti sa ii punem deasupra la cei care sunt in cant.


Dam tava la frigider cca. 1 ora, dupa care ungem cu budinca ramasa si decoram cu ornamente de ciocolata si fructe sau dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti si crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mirela0911 1

04.07.2018, 08:05

Ce bine arata!

dantes 1

05.07.2018, 14:20

Bun!

-Licurici- 1

12.07.2018, 12:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mascarpone,zmeură şi ciocolată