Desert tort Milka

de Aletta in Torturi, 25 Apr 2015 | 11740 vizualizari

 

Un tort racoritor pe care vreau sa il impartasesc cu voi.

 

INGREDIENTE

Blat bezea : 

  • 10 albusuri
  • 20 linguri de zahar
  • 2 linguri de otet
  • 100 g nuca de cocos

Crema 1:

  • 2 ciocolate cu lapte Milka
  • 5 ml ulei
  • 300 ml frisca lichida
  • 1 plic de gelatina

Crema 2:

  • 10 galbenusuri
  • 10 linguri zahar
  • 1 ciocolata cu lapte Milka
  • 300 ml frisca lichida
  • 1 plic gelatina

Decor:

  • 400 ml frisca lichida
  • fulgi de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort Milka:

Blat bezea : Se bat albusurile spuma, pana se obtine o bezea tare, apoi treptat se adauga si zaharul. Dupa incorporarea zaharului se adauga otetul si nuca de cocos, amestecand usor. Se imparte compozitia in doua si se coc pe rand doua blaturi. Se da la cuptor 20-25 minute. Se lasa la racit.


Crema 1 : Ciocolata de lapte Milka se topeste in 5 ml de ulei, la bain marie. Se omogenizeaza bine. Se lasa la racit, dupa care se amesteca cu frisca batuta tare. Gelatina care se inmoaie in 100 ml apa, iar dupa ce s-a umflat bine se topeste la bain marie si se pune usor in crema. Se omogenizeaza totul.


Crema 2 : Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, se adauga ciocolata taiata marunt si se bat pe abur pana se topeste ciocolata si se ingroasa putin. Se lasa la racit. Se bate bine frisca si se amesteca cu crema racita. Gelatina se dizolva in 100 ml apa, iar dupa ce s-a hidratat se topeste la bain marie si se adauga usor in crema. Se omogenizeaza bine.


Asamblare: blat + crema 1 + blat 2 + crema 2 si se imbraca in frisca batuta bine.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort Milka" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

26.04.2015, 21:31

Mmm, pare delicios!

Bya Ralu 1

28.05.2015, 21:06

Aletta 1

24.06.2015, 20:26

Rocsi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si visine