Desert tort Paccheri cu crema de branza

de Panacris in Dulciuri, 17 Apr 2019 | 589 vizualizari

 

Un desert minunat, rapid si delicios! P.S. Poate inlocui chiar si pasca in aceste zile! ;) Spor si pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • Branza dulce de vaci cca. 1000 g
  • Zahăr pudra cca. 200 g
  • Ouă 4 bucati
  • Sare de mare
  • Zahar vanilat Bourbon 1 plic
  • Esenţă de vanilie 1 lingura
  • Esenţă de lămâie 1 lingura
  • Mix de merisoare, stafide, arahide si caju cca. 200 g
  • Papaya confiata cca. 100 g
  • Paste Paccheri sau Cannelloni (tuburi mari de paste) 500 g
  • pesmet cca. 2 linguri
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort Paccheri cu crema de branza:

Branza de vaci, zaharul pudra, zaharul vanilat, esentele si ouale se amesteca energic pana se obtine o crema omogena.


Apoi se adauga mix-ul de merisoare, stafide, arahide, caju si bucatele de papaya confiata, amestecandu-se usor pana ce se inglobeaza toate in crema de branza.


Într-un vas termorezistent se așază pastele, atenție nefierte, pe vertical, în picioare.


După ce s-a umplut vasul cu pastele nefierte, se adaugă amestecul de branza cu o linguriță sau chiar un poș, în fiecare paccheri.


Se dă la copt cca. 35 minute la foc mediu, acoperit. Spre finalul fierberii se presara pesmet, lăsându-se la copt încă 5 minute neacoperit.


Spor și poftă bună!


Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort Paccheri cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 23 %
219.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Merisor 1

19.04.2019, 06:16

Ce idee minunată, Cris! Am trecut rețeta la favorite s-o testez și eu! Sper să se hidrateze pastele bine.

mirela0911 1

20.04.2019, 13:23

Gherca Daniela 1

22.04.2019, 21:11

imi place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmale ca acasa
  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi "Bomboloni"