Desert Ursulet

de epurasha2bb in Mancare copii, 13 Mai 2010 | 3589 vizualizari

 

ciocolata, capsuni, si ursulet! ce mai vreti? :)
Dedicat fetitei mele Andreea

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez alb cu bob rotund
  • 2 linguri de zahar alb
  • 10 capsuni
  • 1 lingura nuca de cocos alba
  • 1 ciocolata neagra cu trufe/caramel
  • 1 cesca de lapte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Ursulet:

Se spala orezul si se pune la fiert cu 3 parti lichid si anume 2 parti apa si o parte lapte.Se adauga 2 linguri de zahar.Apoi se lasa sa se umfle si sa fie pufos,


cand e aproape gata se adauga 3 tablete de ciocolata neagra cu trufe sau cu caramel si se amesteca pe foc mic pana se topeste bine.Mai lasam un pic si apoi adaugam zeama de la 7 capsuni.Apoi lasam sa se absoarba bine si luam de pe foc.Lasam la rece un pic


.Intre timp topim restul de ciocolata si inmuiem benzi de hartie de copt pe care le-am decupat cu forfecuta pentru a intocmi o fundita la gatul ursuletului


.Lasam benzile inmuiate in ciocolata topita la rece (eu le-am asezat pe un blat de plastic in congelator cu partea de hartie in jos si ciocolata in sus.Apoi le-am scos si am indepartat cu grija hartia de pe ele.Am asezat orezul pe un platou alb si i-am dat forma cu o lingura umezita.Apoi am ornat cu bulinute de ciocolata labutele, ochisorii, nasucul iar gurita si marginea funditei le-am ornat cu creion de zahar de la Dr.Otker.Pe margine am asezat si 3 capsuni intregi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Ursulet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

UNICA 1

03.06.2010, 15:51

E tare frumos!

epurasha2bb 1

10.06.2010, 19:51

mi-a aparut in practic in bucatarie!

Ramonica 1

15.11.2011, 21:57

Foarte dragut ursuletul, dar si farfuria imi place.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez