Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Desigur acest desert se poate face foarte bine şi iarna.
As fi vrut sa pun mai multă zmeură în compoziţie, nu doar o bobiţă, dar fiuţul meu dragălaş a păpat-o.
Pregătim budinca după cum scrie pe plic, apoi o lăsăm la răcit.
Între timp într-un bol punem brânza dulce, coaja rasă de lămâie, untul şi zahărul. Mixăm aceste ingrediente până obţinem o cremă fină, pe care o păstrăm la frigider până se răceşte budinca.
Când budinca s-a răcit, începem să asanblăm totul într-o cupă.
Punem un rând de budincă, un rând de brânză dulce, rupem bisciţii în bucăţele mici pentru a-i putea potrivii în cupă, apoi adăugăm un rând de gem de vişine, ultimul rând va fi tot un stat de brânză dulce.
Eu am decorat cu un sfert dintr-un biscuite, frunzuliţe de mentă şi o bobiţă de zmeură .
Poftă bună!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult