Desert uşor de vară

de botcrina in Dulciuri, 5 Iul 2012 | 4653 vizualizari

 

Desigur acest desert se poate face foarte bine şi iarna.

As fi vrut sa pun mai multă zmeură în compoziţie, nu doar o bobiţă, dar fiuţul meu dragălaş a păpat-o.

 

INGREDIENTE

  • Budinca
  • 1 plic budincă de ciocolată
  • 500 ml lapte
  • 4 linguri zahăr
  • Crema de brânză dulce
  • 200 g brânză dulce
  • un sfert pachet unt
  • 2-3 linguri zahăr
  • coajă rasă de lămâie
  • gem de vişine
  • 4 biscuiţi simpli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert uşor de vară:

Pregătim budinca după cum scrie pe plic, apoi o lăsăm la răcit.

Între timp într-un bol punem brânza dulce, coaja rasă de lămâie, untul şi zahărul. Mixăm aceste ingrediente până obţinem o cremă fină, pe care o păstrăm la frigider până se răceşte budinca.

Când budinca s-a răcit, începem să asanblăm totul într-o cupă.

Punem un rând de budincă, un rând de brânză dulce, rupem bisciţii în bucăţele mici pentru a-i putea potrivii în cupă, apoi adăugăm un rând de gem de vişine, ultimul rând va fi tot un stat de brânză dulce.

Eu am decorat cu un sfert dintr-un biscuite, frunzuliţe de mentă şi o bobiţă de zmeură .

 Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert uşor de vară" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Cupe cu crema de iaurt, capsune si piscoturi