Desert Vargabeles

de Bunica in Dulciuri, 7 Iul 2020 | 2576 vizualizari

 

De prea multe ori am auzit despre acest preparat si nu m-am invrednicit sa gust,nu mai zic sa-l prepar:))))))). Aveam la "sertar" reteta Mirelei si am trecut la treaba.A iesit foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 200 g. taietei lati
  • 500 g. branza dulce
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar tos
  • 1 lingura vanilie
  • coaja de lamaie
  • 100 stafide
  • putina sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Vargabeles:

Fierbe pastele in apa cu putina sare conform instructiunilor de pe pachet.

Cat fierb pastele ,intr-castron un amesteci branza cu 2 linguri zahar,vanilia,coaja rasa de la o lamaie,2 oua+ 2 galbenusuri si stafidele.

Cand pastele sunt fierte le strecori ,apoi le treci sub un jet de apa rece.

Rastorni pastele peste compozitia de branza amstecand usor pentru omogenizare.

Intreaga compozitie se pune intr-o tava unsa cu unt.

Dai tava la cuptor incalzit la 170 grade pentru 25-30 minute .

Cele doua galbenusuri si 2 linguri de zahar se mixeaza pana se obtine o bezea ferma.

Cansd patele sunt aurii scoate tava si pune deasupra pastelor bezeaua .

Niveleaza usor si mai da tava la cuptor 5-7 minute.

Cand bezeaua s-a colorat frumos ,opreste focul si lasa tava in cuptor cu usa intredeschisa .

Se serveste rece sau calda,dupa preferinta.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Am ornat-o cu cirese amare din dulceata,parca era prea palida:)))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Vargabeles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

09.07.2020, 16:22

Rocsi 1

09.07.2020, 19:49

Ne place mult! Cu bezea nu am mai incercat!

dantes 1

12.07.2020, 09:46

Bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert crema de zahar ars