Desert Vargabeles

de Bunica in Dulciuri, 7 Iul 2020 | 899 vizualizari

 

De prea multe ori am auzit despre acest preparat si nu m-am invrednicit sa gust,nu mai zic sa-l prepar:))))))). Aveam la "sertar" reteta Mirelei si am trecut la treaba.A iesit foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 200 g. taietei lati
  • 500 g. branza dulce
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar tos
  • 1 lingura vanilie
  • coaja de lamaie
  • 100 stafide
  • putina sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Vargabeles:

Fierbe pastele in apa cu putina sare conform instructiunilor de pe pachet.


Cat fierb pastele ,intr-castron un amesteci branza cu 2 linguri zahar,vanilia,coaja rasa de la o lamaie,2 oua+ 2 galbenusuri si stafidele.


Cand pastele sunt fierte le strecori ,apoi le treci sub un jet de apa rece.


Rastorni pastele peste compozitia de branza amstecand usor pentru omogenizare.


Intreaga compozitie se pune intr-o tava unsa cu unt.


Dai tava la cuptor incalzit la 170 grade pentru 25-30 minute .


Cele doua galbenusuri si 2 linguri de zahar se mixeaza pana se obtine o bezea ferma.


Cansd patele sunt aurii scoate tava si pune deasupra pastelor bezeaua .


Niveleaza usor si mai da tava la cuptor 5-7 minute.


Cand bezeaua s-a colorat frumos ,opreste focul si lasa tava in cuptor cu usa intredeschisa .


Se serveste rece sau calda,dupa preferinta.


Pofta buna!


TIPS-URI

1

Am ornat-o cu cirese amare din dulceata,parca era prea palida:)))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Vargabeles" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Gherca Daniela 1

09.07.2020, 16:22

Rocsi 1

09.07.2020, 19:49

Ne place mult! Cu bezea nu am mai incercat!

dantes 1

12.07.2020, 09:46

Bun!

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
FURSECURI CU GEM