Desertul "LAPTE DE PASARE"

de anisoara in Dulciuri, 25 Ian 2010 | 57539 vizualizari

COMENTARII (33)

anisoara 1

29.01.2010, 22:19

Fetelor va multumesc pt apreciere. Unica vreau sa va rog foarte mult , este o receta ,care trebuie sa aveti deprindere de a lucra cu blaturile cu jelatina inmuiata. Trebuie de pastrat aceiasi temparatura la produce, ca sa vi se primeasca perfect. Daca nu aveti acesta depirndere, , va rog pentru inceput, sa preparati receta de Torta "Lapte de pasare" , o gasiti in pagina mea. Pentru ca insusi receta de torta este foarte usor si foarte repede de preparat si peurma va apucati de acest desert. Al doilea moment, trageti atentie la jelatina cu care lucrati. Va doresc succese la toti si sa aveti un sfirsit de saptamina placut sufletelor voastre alaturi de cei dragi.

mamidesara 1

06.03.2010, 19:42

e la favorite deja!

fluturas 1

21.03.2010, 22:56

eu fac "lapte de pasare" de vreo 13 ani si este foarte fluid preparatul.....de aici si numele retetei!
al tau e mai mult ca o prajitura foarte apetisanta si delicioasa!

cristinne 1

17.08.2010, 15:22

CRIMINALA POZA IN 3 CULORI.. TREBUIE SA INCERC SI EU... PREA O LAUDA LUMEA

anomisana 1

06.01.2012, 18:13

Super tare reteta asta, dar am o nelamurire. Din lista de ingrediente reiese ca din cele 12 oua, se folosesc galbenusurile toate si doar 6 albusuri, dar din modul de preparare reiese ca raman 6 galbenusuri si se folosesc toate albusurile. Din experienta mea, cred ca se folosesc albusurile si raman 6 galbenusuri. Totusi, as vrea sa stiu cum este aceasta reteta, inainte de a ma apuca eu sa stric prin bucatarie.

scortisoara 1

10.03.2013, 18:42

cat de apetisant arata! ador bomboanele Lapte de pasare si sigur voi incerca reteta!

Bya Ralu 1

10.03.2013, 20:11

zuper

babi5 1

06.10.2013, 11:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Minitarte cu prune