Desertul "LAPTE DE PASARE"

de anisoara in Dulciuri, 25 Ian 2010 | 57495 vizualizari

COMENTARII (33)

gaby_duceag 1

26.01.2010, 07:30

ce bunatate ai scris tu aici.oricum o recitesc ca n-am inteles-o

Michelle 1

26.01.2010, 08:21

madi_marin 1

26.01.2010, 08:43

arata foarte bine si cred ca e delicios. e trecut la favorite. o sa il incerc curand.....

ANCA 1

26.01.2010, 09:20

nici lapte de pasare nu am mancat niciodata, ala clasic, dar asta in 3 straturi, arata intr-un mare fel

rivka 1

26.01.2010, 10:34

uau super anisoara, unde ai invatat tu toate astea?

Miha 1

26.01.2010, 11:11

Nici eu n-am mancat niciodata...

Adinacarla 1

26.01.2010, 11:37

Wow ce bine arata...trebuie incercat

anisoara 1

26.01.2010, 11:58

Wow. cite comentarii dezdedimineata! Va spun un secret , eu incep lucrul la ora 6.30 in fiecare dimineata. Siastazi am reusit sa vin mai devreme acasa. Astazi imi dedic ziua pentru traducerea multor recete. Am inteles ca v-a placut tare. Eu mai am trei recete de tort Lapte de pasare, dar le luam incetul cite incetul. Vorbim acum de acest desert. De fapt , la dorinta voastra , il transformati din desert in torta.
Dar in legatura cu aceia, ca este multa treba la el, de la inceput va recomand sa preparati aceiasi receta dar in manera de torta. Ea este mai usor de preparat. Cind veti intelege bine modul de preparare... includeti imaginatia, si cititi bine receta expusa , si sunt increzuta ca v-a reusi la fiecare din voi. Sa stiti bucataraselor, ca ma adresez in primul rind la gospodinele tinere, care vor sa invete sa prepare ceva deosebit. Pentru ca eu sunt increzuta ca voua o sa va reuseasca. Am vazut eu ce dulciri preparati voi. Acum voi expune receta de torta , dar fara fotografie ca nu o am la moment, pentru ca sa intelegeti mai bine, ce trebuie de facut si cit de repede se face torta.

anisoara 1

26.01.2010, 12:15

As vrea sa stiu de ce nu apar unele recete scrise de mine pe prima pagina a Bucatarasului.
La intrebarea - de unde le stiu atitea- a fost un Hobby pentru mine , m-a interesat totul ce este legat de culinarie de pe la virsta de 8 ani. Am citi multa literatura , reviste . Ce sa va spun - daca eram in clasa 2 si am prajit primele placinte pe tigaie la bunicii mei la tara- am vrut sa le fac o surpriza.
Cei drept , toata bucatarie era de faina murdara, si placintele au esit frumoase , dar cam crude dupa ce le-am prajit. dar atita lauda si indeminare am avut din parte bunicii mele , ca aceast fapt m-a facut, sa-mi placasi sa-mi dau interesul la prepararea bucatelor. Si am transmis aceasta dragoste si copiilor mei.

Oana 1

26.01.2010, 12:24

Anisoara, retetele nu apar singure, trebuie moderate si dupa cum vezi editatate de mine, iar asta o fac in limita timpului . Incerc s-o fac cat mai repede

anisoara 1

26.01.2010, 12:29

Imi cer scuze, nu am stiut. Itri multumesc pentru tot ce faci pentru mine.

ela 1

26.01.2010, 12:34

gatitul este pt tine doar pasiune sau si lucrezi in domeniu?

anisoara 1

26.01.2010, 13:06

Ela, numai pasiune. Dar visez la unele lucruri.

ela 1

26.01.2010, 13:24

pacat,ai fi putut sa iti deschizi un restaurant sau macar sa lycrezi intr-unul,clienti ai fi avut cu siguranta f multi .si mie imi place sa ma ocup de decoruri la mancare dar timpul nu imi da voie,sunt tot pe fuga,uneori nu am timp nici sa mananc

ala_oancea 1

26.01.2010, 20:26

N-am mai auzit de reteta asta dar arata super si trebuie sa fie tare buna. Am sa o incerc si eu

Bunica 1

26.01.2010, 21:03

Multa rabdare ai avut sa faci fiecare blat sa-l lasi sa se raceasca. felicitari !

danygospodina 1

26.01.2010, 21:05

Anisoara, din nou...suuuper! Si clatitele...cum le faceti voi, in Moldova, nu am mancat nicaieri!

luminita20_2006 1

26.01.2010, 21:28

anisoare stiu ca e o bunatate si la cat de grea este... poti manca numai cate putin...dar e exceptionala....imi place ideea cu 3 colori am sa fac si eu asa

anisoara 1

26.01.2010, 22:55

Receta de baza , care deja am pus-o sub denumirea Tort "lapte de pasare "
o prepar mai mult de 20 ani . Am scris-o in caetelul meu de la o verisoara. Dar aceasta varianta o prepar de vre-o 5 ani. Va multumesc fetelor pentru apreciere, si sper ca cineva din voi va incerca sa prepare acest desert. In genere, eu folosesc mereu la copturi jelatina naturala in boabe maroniu-galbui, dar la voi ce fel de jelatina se foloseste?

Teo 1

26.01.2010, 23:00

beavooo,Anisoara!multa indemanare ,dar si rabdare.

ionix 1

27.01.2010, 13:52

super... n-am mancat niciodata lapte de pasare... la favorite si cu asta...

anisoara 1

27.01.2010, 16:10

Succese

Dana2010 1

28.01.2010, 16:54

delicios...

Brindusa 1

29.01.2010, 11:12

anisoara, ai niste retete nemaipomenite, iar acest desert nu numai ca arata bine, dar pare si foarte gustos. Trece la favorite.

Sylvia 1

29.01.2010, 11:13

Excelenta reteta, complicata putin...dar asa sunt toate lucrurile rafinate si gustoase. Arata intr-un mare fel, nota zece

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu visine si frisca