Dinozaur

de -Miti- in Prajituri, 4 Mai 2011 | 1310 vizualizari

 

Inainte sa ma intrebati cu ce seamana,va zic eu. Cu o veverita,dar planul era dinosaur. Fiindca am lucrat cu briose a iesit mai mult veverita:)))
Am folosit aceleasi briose de la omiduta:http://www.bucataras.ro/retete/omiduta-20884.html

 

INGREDIENTE

  • 2 briose
  • 50 ml de frisca
  • colorant alimentar
  • bucatele de ciocolata pentru ornat
  • bombonele pentru ochi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dinozaur:

Vedeti aici cum se taie ca ar fi mai dificil sa va explic : http://www.youtube.com/watch?v=JMUAylpXzG0&feature=player_embedded


Taiati briosele ca in video,se aplica frisca batuta si colorata.


O briosa e ptr corp,iar din cealalta se taie coada si capul.


Se asambleaza si se orneaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dinozaur" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

05.05.2011, 14:37

cea mai corecta e denumirea celei mici

MIUTA 1

06.05.2011, 00:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Briose perfecte.