Dinozaur

de -Miti- in Prajituri, 4 Mai 2011 | 1436 vizualizari

 

Inainte sa ma intrebati cu ce seamana,va zic eu. Cu o veverita,dar planul era dinosaur. Fiindca am lucrat cu briose a iesit mai mult veverita:)))
Am folosit aceleasi briose de la omiduta:http://www.bucataras.ro/retete/omiduta-20884.html

 

INGREDIENTE

  • 2 briose
  • 50 ml de frisca
  • colorant alimentar
  • bucatele de ciocolata pentru ornat
  • bombonele pentru ochi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dinozaur:

Vedeti aici cum se taie ca ar fi mai dificil sa va explic : http://www.youtube.com/watch?v=JMUAylpXzG0&feature=player_embedded


Taiati briosele ca in video,se aplica frisca batuta si colorata.


O briosa e ptr corp,iar din cealalta se taie coada si capul.


Se asambleaza si se orneaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dinozaur" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

05.05.2011, 14:37

cea mai corecta e denumirea celei mici

MIUTA 1

06.05.2011, 00:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose finlandeze - Korvapuusti