Dinozaur

de -Miti- in Prajituri, 4 Mai 2011 | 1374 vizualizari

 

Inainte sa ma intrebati cu ce seamana,va zic eu. Cu o veverita,dar planul era dinosaur. Fiindca am lucrat cu briose a iesit mai mult veverita:)))
Am folosit aceleasi briose de la omiduta:http://www.bucataras.ro/retete/omiduta-20884.html

 

INGREDIENTE

  • 2 briose
  • 50 ml de frisca
  • colorant alimentar
  • bucatele de ciocolata pentru ornat
  • bombonele pentru ochi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dinozaur:

Vedeti aici cum se taie ca ar fi mai dificil sa va explic : http://www.youtube.com/watch?v=JMUAylpXzG0&feature=player_embedded


Taiati briosele ca in video,se aplica frisca batuta si colorata.


O briosa e ptr corp,iar din cealalta se taie coada si capul.


Se asambleaza si se orneaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dinozaur" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

05.05.2011, 14:37

cea mai corecta e denumirea celei mici

MIUTA 1

06.05.2011, 00:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

RETETA RECOMANDATA
Briose finlandeze - Korvapuusti