Dinozaur

de -Miti- in Prajituri, 4 Mai 2011 | 1248 vizualizari

 

Inainte sa ma intrebati cu ce seamana,va zic eu. Cu o veverita,dar planul era dinosaur. Fiindca am lucrat cu briose a iesit mai mult veverita:)))
Am folosit aceleasi briose de la omiduta:http://www.bucataras.ro/retete/omiduta-20884.html

 

INGREDIENTE

  • 2 briose
  • 50 ml de frisca
  • colorant alimentar
  • bucatele de ciocolata pentru ornat
  • bombonele pentru ochi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dinozaur:

Vedeti aici cum se taie ca ar fi mai dificil sa va explic : http://www.youtube.com/watch?v=JMUAylpXzG0&feature=player_embedded


Taiati briosele ca in video,se aplica frisca batuta si colorata.


O briosa e ptr corp,iar din cealalta se taie coada si capul.


Se asambleaza si se orneaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dinozaur" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

05.05.2011, 14:37

cea mai corecta e denumirea celei mici

MIUTA 1

06.05.2011, 00:51

cristiana_dana 1

06.05.2011, 15:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose finlandeze - Korvapuusti