Dinozauri cu musli si sos de rosii

de Mama_Lizica in Paste, 10 Apr 2010 | 4285 vizualizari

 

Paste cu un sos dulce-acrisor, pentru amatorii de gusturi exotice.

 

INGREDIENTE

  • 100 g paste in forma de dinozauri
  • 1 ceasca musli (cereale integrale cu stafide si fructe uscate)
  • 2 cesti bulion
  • 1 lingurita ulei
  • sare, piper, busuioc, patrunjel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dinozauri cu musli si sos de rosii:

Pui dinozaurii in apa clocotita si lasi sa fiarba cam 10 minute, pana se inmoaie. Intre timp, pui bulionul pe foc intr-o tigaie cu 1 lingurita de ulei si cand incepe sa sfaraie, adaugi musli.


Amesteci bine si lasi pe foc pana se evapora apa de la bulion si ramane ca o pasta mai moale, adaugi sare, piper si alte condimente, dupa gust. Dinozaurii fierti ii treci prin jet de apa rece (ca sa nu se lipeasca), iar deasupra lor pui sosul si presari, daca vrei, verdeata. Stafidele si fructele uscate dau un gust usor dulceag, iar bulionul - gustul acrisor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dinozauri cu musli si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

nadina73 1

12.04.2010, 15:05

buna

adry88 1

09.05.2011, 15:38

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:57

ce interesante sunt

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ton si rosii