Mac&Cheese

de Angelina_Elena in Paste, 26 Noi 2012 | 3078 vizualizari

 

By www.cevabun.ro

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • 200 g telemea de vaca
  • 3 linguri cascaval Delaco
  • 350 ml lapte
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura cu varf faina
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mac&Cheese:

Intr-o oala punem apa cu o lingurita de sare la fiert.


Cand incepe ssa clocoteasca adaugam pastele, si lasam 8-10 minute sa fiarba.


Branza telemea se imparte in doua. O parte o taiem cubulete mici, iar cealalta parte o dam pe razatoarea cu ochiuri mici.


Topim untul intr-o cratita micuta.


Adaugam faina peste unt, amestecam bine cu un tel, apoi adaugam laptele si amestecam in continuu pentru a evita formarea cocoloaselor.


Lasam sa de-a in doua clocote, apoi luam cratita de pe foc.


Adaugam in sos, amestecand bine cu telul, branza razuita, cascavalul si nucsoara.


Asezonam cu piper, apoi gustam sa vedem daca mai avem nevoie de sare(eu nu am mai adaugat, deoarece sarea din branza a fost suficienta).


Amestecam sosul cu pastele si cubuletele de branza ramase.


Turnam apoi amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt, si dam vasul la cuptorul incins pana se rumeneste deasupra.


Budinca americana se serveste fierbinte sau la temperatura camerei.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mac&Cheese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (59)

Sim0na 1

27.11.2012, 19:41

asta-i pe gustul meu!!!!

Angelina_Elena 1

27.11.2012, 20:36

Simo, ma bucur ca iti plac!

babi5 1

12.06.2013, 20:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Tortellini si gnocchi cu sos alb