PASTE CARBONARA

de Aletta in Paste, 2 Dec 2015 | 2358 vizualizari

 

Imi plac foarte mult pastele, in special,carbonara. Imi prepar cam o data pe saptamana.De aceasta data am inlocuit spaghetele cu niste paste tricolore de la Lidl,foarte bune.  Va invit sa le incercati!

 

INGREDIENTE

  • o punga de paste tricolore de 500 g.
  • o ceapa
  • ulei de masline
  • kaizer afumat
  • 1 galbenus de ou
  • 2-3 linguri de smantana
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PASTE CARBONARA:

Se pun pastele in apa care fierbe cu un pic de sare si un strop de ulei.


Se scurg si se lasa deoparte.


Ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu foarte putin ulei de masline,se pune si kaizerul afumat si se adauga smantana amestecata cu galbenusul de ou,sare si piper.


Se toarna pastele peste si se amesteca ,


Se mai lasa 2-3 minute la foc mic si se trage deoparte.


Se presara busuioc si parmezan.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

se adauga un strop de ulei in apa in care fierb pastele pentru a evita lipirea

Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE CARBONARA" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

03.12.2015, 14:45

Bune pastele!

Aletta 1

03.12.2015, 16:52

Ma bucur mult ca va place

Gherca Daniela 1

04.12.2015, 14:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara