Dorada la cuptor

de papabundetot in Peste, 16 Iun 2013 | 1958 vizualizari

 

Dorada la cuptor:)

 

INGREDIENTE

  • 4 buc peste Dorada regala
  • sare,piper
  • praz
  • usturoi
  • capere
  • zeama de la o lamaie
  • unt si ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada la cuptor:

Se curata pestele de solzi si organele interne,eu am taiat si capetele din care se poate face o delicioasa ciorba. Se spala bine si se da cu sare.se lasa asa la frigider 1 ora sau cat timp aveti…eu l-am lasat pana a 2-a zi.


Incingem apoi putin ulei si o lingura de unt intr-o tigaie si asezam pestele cate 2 min pe fiecare parte cat sa prinda o culoare frumoasa,aurie.


Apoi am pregatit 4 buc de folie de aluminiu (nu e ff sanatoasa dar…cateodata mai facem si exceptii),am pus pe folie praz taiat,amestecat cu usturoi, zeama de lamaie si capere,aceasta compozitie am adaugat-o si in fiecare peste (cate o lingurita) si l-am impachetat bine in folie(fiecare peste in folia lui)si dat apoi la cuptor 20-30 minute.


Delicioss!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

16.06.2013, 20:39

MotanLaOale 1

17.06.2013, 08:32

Corinuta 1

17.06.2013, 15:49

arata tare bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu Bacon (Reteta Video numarul 100)