Tarta cu ton

de gugugh in Peste, 25 Oct 2010 | 3016 vizualizari

 

va postez o reteta pe care am invatat-o in franta, merita incercata e buna si se papa si calda si rece si o poti servi foarte bine si la micul dejun si la pranz si la cina.... eu o prepar destul de des.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert,
  • 1 cutie ton bucati in ulei sau suc propriu(150 gr),
  •  1 ardei gras galben,
  • 2 rosii coapte,
  • 10 masline ,
  • 3 oua,
  • 200 ml lapte,
  • 1 lingura faina,
  • 1 lingura ulei,
  • 1 lingurita de verdeturi a la Provence(se gasesc la supermarket),
  •  sare , piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ton:

Foietajul se scoate din frigider si se la sa la temperatura camerei. Cuptorul se preincalzeste la 220 grade. Ardeiul si rosiile se taie marunt si se calesc cateva minute. Maslinele se taie rondele. Ouale, faina, laptele se omogenizeaza bine si se adauga condimentele, sarea si piperul.


Se pune in tava de tarta unsa cu putin unt foaia de foietaj si se inteapa cu furculita. Peste foietaj se adauga ardeiul si rosiile calite, apoi compozitia de ou, tonul scurs in prealabil si rupt bucatele si maslinele . Se coace la cuptor. e gata cand trece testul scobitorii.


E delicioasa , se serveste si calda si rece, cu salata de morcov ras cu ulei si otet balsamic.

 

TIPS-URI

1

compozitia de oua cu lapte este mai lichida insa sa nu fiti tentate sa mai adaugati faina ca se incheaga f bine daca respecatati reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Laly 1

25.10.2010, 22:14

Vreau si eu o feliuta

nusica 1

02.08.2011, 14:09

as vrea s-o fac de post,cand e dezlegare la peste,foietajul din comert este de post?va multumesc

gugugh 1

23.09.2011, 14:40

nu stiu daca foitajul era de post,

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4637 puncte

mirela0911

3047 puncte

 Adi

3000 puncte

Catalina L

2876 puncte

mihaelar63

2819 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Focaccia cu masline

pe 14.09 la 15:44

Desert prajiturele whoopie

pe 14.09 la 15:29

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton