Tarta cu ton

de gugugh in Peste, 25 Oct 2010 | 2372 vizualizari

 

va postez o reteta pe care am invatat-o in franta, merita incercata e buna si se papa si calda si rece si o poti servi foarte bine si la micul dejun si la pranz si la cina.... eu o prepar destul de des.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert,
  • 1 cutie ton bucati in ulei sau suc propriu(150 gr),
  •  1 ardei gras galben,
  • 2 rosii coapte,
  • 10 masline ,
  • 3 oua,
  • 200 ml lapte,
  • 1 lingura faina,
  • 1 lingura ulei,
  • 1 lingurita de verdeturi a la Provence(se gasesc la supermarket),
  •  sare , piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ton:

Foietajul se scoate din frigider si se la sa la temperatura camerei. Cuptorul se preincalzeste la 220 grade. Ardeiul si rosiile se taie marunt si se calesc cateva minute. Maslinele se taie rondele. Ouale, faina, laptele se omogenizeaza bine si se adauga condimentele, sarea si piperul.


Se pune in tava de tarta unsa cu putin unt foaia de foietaj si se inteapa cu furculita. Peste foietaj se adauga ardeiul si rosiile calite, apoi compozitia de ou, tonul scurs in prealabil si rupt bucatele si maslinele . Se coace la cuptor. e gata cand trece testul scobitorii.


E delicioasa , se serveste si calda si rece, cu salata de morcov ras cu ulei si otet balsamic.

 

TIPS-URI

1

compozitia de oua cu lapte este mai lichida insa sa nu fiti tentate sa mai adaugati faina ca se incheaga f bine daca respecatati reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Laly 1

25.10.2010, 22:14

Vreau si eu o feliuta

nusica 1

02.08.2011, 14:09

as vrea s-o fac de post,cand e dezlegare la peste,foietajul din comert este de post?va multumesc

gugugh 1

23.09.2011, 14:40

nu stiu daca foitajul era de post,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton