Pachetele de foietaj cu peste si spanac

de madi_marin in Peste, 24 Apr 2016 | 1116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cercuri aluat foietaj (13 cm diametru)
  • 300 g spanac congelat
  • 100 g morcovi baby
  • 4 fileuri de Alaska Pollock
  • 150 g caşcaval ras fin
  • 2 linguri pesto rosso
  • sare
  • piper cu lămâie
  • 1 legatura de ceapă verde
  • 1 ou
  • 1 căţel de usturoi
  • unt
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de foietaj cu peste si spanac:

Dezgheţăm produsele congelate .


Se toaca cepele verzi şi căţelul de usturoi şi se călesc în puţin ulei. Se adaugă spanacul şi se adaugă puţină apă sau supă de legume. Se lasă la foc mic până scade lichidul. Se potriveşte gustul cu sare.


Fileurile de peşte se presară cu sare şi piper cu lămâie, apoi se rumenesc în unt. Se scot pe şervete de hârtie, se răcesc , apoi se mărunţesc.


Pe fiecare foaie de aluat se pun în mijloc un strat de caşcaval, apoi spanac, pesto, rondele de morcovi şi peşte, apoi iar spanac şi caşcaval. Marginile se ung cu albuş de ou, iar deasupra şe aşează fâşii de aluat. Se unesc marginile cu o furculiţă, iar apoi se unge foitajul cu gălbenuş.


Se coc pacheţelele la 190 g pentru 15-20 de minute, sau până se umflă aluatul şi se rumeneşte.


Se pot servi şi calde şi reci.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de foietaj cu peste si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

25.04.2016, 19:43

ce bune sunt

VI 1

26.04.2016, 09:25

de incercat,multumim

Camelya 1

12.05.2016, 12:14

Ce pachetele frumoase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Stiuca cu legume