Crap prajit cu lamaie

de Bucataras Medi in Peste, 3 Feb 2012 | 2731 vizualizari

 

Stiu .......cei care nu sunt prieteni cu pestele vor spune.....iar peeeeeeeeeeeeeeste!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de crap
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingura de ulei de masline
  • oregano
  • ulei pentru prajit
  • faina
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit cu lamaie:

Se spala bucatile de peste si se usuca cu ajutorul unui prosop absorbant


Facem un sos din ulei de masline, zeama de lamaie, oregano, sare si piper si turnam peste bucatile de peste. Dam la frigider pentru circa 30 minute, apoi scoatem pe rand bucatile de peste, le dam prin faina, scuturam surplusul de faina si prajim in ulei incins


Cand este bine facut si frumos rumenit pe o parte intoarcem si prajim si pe cealalta parte. Scoatem bucatile de peste pe un prosop absorbant si servim imediat, cu lamaie si garnitura dupa preferinta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

Oana 1

05.02.2012, 21:34

Iar pesteeeee Nu mai e emoticonul ala pofticios...iamiiiiiiii!!

oana_pisicutza16 1

15.02.2012, 22:33

arata foarte bine

susu 1

11.05.2012, 22:28

arata de restaurant iar sosul ala e delicios, eu o sa-l las de pe-o zi pe alta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crap cu menta si lamaie