Crap cu menta si lamaie

de mihaelar63 in Crap / Caras, 8 Feb 2012 | 1722 vizualizari

 

Imi place pestele !!! Imi place de cate ori il gatesc sa incerc o noua combinatie sau aroma .Bineinteles ca nu ma dezic sa-l prepar in maniera preferata rapid si gustos , fara multa manopera .

 

INGREDIENTE

  • 2 crapi[ 2kg ]
  •  2 lamai
  • 1limeta
  • 1 capatana usturoi
  • 1 lingura menta uscata
  • menta verde
  • sare
  • piper alb
  • 4 linguri ulei porumb 
  • rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu menta si lamaie:

Crapul curatat si spalat se ,, maseaza '' cu un mix format din ulei , sare , piper , menta si zeama unei lamai .


Se lasa la rece minimum o ora.Se impaneaza cu bucatele de usturoi curatat .


Se da la cuptor 30 min , foc mediu , pana devine rumen.


Serviti decorat cu lamie , limeta , rosii .si menta verde .

 

TIPS-URI

1

 Daca va place sa fie piparat , dar nu intens folositi piperul alb care este mai ,, bland '' , mai delicat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu menta si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

mena29 1

09.02.2012, 17:26

Place mult!

madi_marin 1

09.02.2012, 19:44

ce bunatate....

MIUTA 1

10.02.2012, 11:15

Pesteeeee ador sa pap peste
Imi place tare mult ce ai pregatit,nota 10*.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu lamaie