Crap la cuptor cu legume

de cristeena20 in Crap / Caras, 25 Iul 2012 | 7793 vizualizari

 

Este vorba de reteta de crap la cuptor facuta de mine ieri....

 

INGREDIENTE

  • 3 crapi potriviti
  • 3 cepe mari
  • 1 morcov
  • ardei gras (am pus jumate rosu, jumate verde)
  • 3 rosii
  • lamaie
  • sare, piper, pasta paprica
  • ulei de masline
  • 2 pahare de vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu legume:

Se curata pestii (daca sunt congelati se decongeleaza) si se cresteaza pe latime. Apoi se sareaza bine, se ung cu pasta de paprica si se pudreaza cu piper.


- Legumele se taie julien.


- Intr-un vas mare (eu am folosit de ceramica) se pune pe fund felii de ceapa (rondele), morcovi rondele, fasii de ardei si felii de rosii. Peste punem crapii si apoi introducem in fiecare cate 2-3 felii de ceapa si rosie si lamaie.


- deasupra asezam cate 2 felii de rosie si stropim cu ulei de masline. Adaugam apoi la final vin alb (cam 2 pahare). Dam la frigider acoperiti cam 1 ora apoi introducem tava la cuptorul incins. E gata cam intr-o ora.


Eu am servit alaturi de cartofi la cuptor (dar in alta tava, deoarece vinul nu da gust bun cartofilor) si salata .SI bineinteles nu a lipsit de la masa vinul verde rece!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Denissa 1

25.07.2012, 15:08

Super pestele

mamaieelena 1

25.07.2012, 19:51

imi place

Rocsi 1

26.07.2012, 00:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Crap de Dunare la cuptor