Crap la cuptor pe pat de cartofi

de katty in Crap / Caras, 19 Iul 2020 | 9478 vizualizari

 

Astazi am pregatit pentru pranz, peste. Nu de alta, dar nu mai mancasem de mult si nici prea mult timp la dispozitie nu aveam. A iesit delicios.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati crap
  • 4-5 cartofi mari
  • 4 rosii bine coapte
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor pe pat de cartofi:

Spalam pestele, il scurgem si il presaram cu sare. Il lasam deoparte 10 minute.

Curatam cartofii si ii taiem rondele.

Intr-o tava punem 1 lingura de ulei si asezam rondelele de cartofi pe care presaram sare, piper si cimbru. Asezam deasupra bucatile de crap. Tocam rosiile cubulete. Intindem cubuletele de rosii peste peste, punem usturoiul curatat si tocat fin, putina sare si piper.

Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit la foc iute 35-40 de minute.

Scoatem folia, presaram restul de ulei si lasam sa se rumeneasca usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap rumen