Dorada regala cu ghimbir si busuioc

de mihaelar63 in Peste, 15 Ian 2010 | 7753 vizualizari

 

este un peste absolut delicios care are o frumoasa forma ovala .a devenit unul din preferatii mei .

 

INGREDIENTE

  • o dorada [ aprox. 1kg]
  • 1 rosie
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lamaie
  • 4 catei usturoi
  • 50 gr . radacina ghimbir
  • busuioc uscat sau verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 ml . ulei masline
  • 1 lingura sos soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada regala cu ghimbir si busuioc:

se curata si se spala dorada regala . se fac crestaturi adanci pe partile laterale .


se curata ceapa si usturoiul .ghimbirul il spalati.


se feliaza rosia. ceapa,usturoiul si radacina de ghimbir.


din ulei, sos soia , zeama de lamaie ,sare piper ,boia si busuioc faceti un sos cu care ungeti bine pestele.


umpleti crestataturile laterale si interioriorul doradei cu feliile de rosie , ceapa , usturoi si ghimbir.


puneti intr-o tava teflonata si dati la cuptor 30 min . la jumatatea coacerii intoarceti pestele .

TIPS-URI

1

am servit dorada regala cu cartofi cu rozmarin la cuptor dupa reteta oanei

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada regala cu ghimbir si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

ela 1

16.01.2010, 00:17

nu,il mananc inainte de dieta,deja am inceput sa-l testez,m-a prins sotul meu acum manjita pe buze cu glazura de la elasta iti trebuia,m-a certat el.doar nu era sa las glazura sa curga pe jos...

ela 1

16.01.2010, 00:19

noapte buna,sotul meu e hotarat sa imi sparga laptopul ca stau prea mult pe net .si imi promisese ca primesc altul de ziua mea

mihaelar63 1

16.01.2010, 11:27

daca stiam ca e sezatoare la dorada puneam si un pahar de vin , alb , ca unul n-o fi foc !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert choux a la creme
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu carne tocata -la cuptor /pasta all forno

ieri la 22:31

Crema de zahar ars

de Lau 9

ieri la 22:15

Drob de pui

de Lau 9

ieri la 21:30

Tort cu ciocolata si zmeura

de oanapl 6

ieri la 20:45

RETETA RECOMANDATA
Salau bonne femme