Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
este un peste absolut delicios care are o frumoasa forma ovala .a devenit unul din preferatii mei .
se curata si se spala dorada regala . se fac crestaturi adanci pe partile laterale .
se curata ceapa si usturoiul .ghimbirul il spalati.
se feliaza rosia. ceapa,usturoiul si radacina de ghimbir.
din ulei, sos soia , zeama de lamaie ,sare piper ,boia si busuioc faceti un sos cu care ungeti bine pestele.
umpleti crestataturile laterale si interioriorul doradei cu feliile de rosie , ceapa , usturoi si ghimbir.
puneti intr-o tava teflonata si dati la cuptor 30 min . la jumatatea coacerii intoarceti pestele .
1
am servit dorada regala cu cartofi cu rozmarin la cuptor dupa reteta oanei
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult