Dorada regala cu ghimbir si busuioc

de mihaelar63 in Peste, 15 Ian 2010 | 6019 vizualizari

 

este un peste absolut delicios care are o frumoasa forma ovala .a devenit unul din preferatii mei .

 

INGREDIENTE

  • o dorada [ aprox. 1kg]
  • 1 rosie
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lamaie
  • 4 catei usturoi
  • 50 gr . radacina ghimbir
  • busuioc uscat sau verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 ml . ulei masline
  • 1 lingura sos soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada regala cu ghimbir si busuioc:

se curata si se spala dorada regala . se fac crestaturi adanci pe partile laterale .


se curata ceapa si usturoiul .ghimbirul il spalati.


se feliaza rosia. ceapa,usturoiul si radacina de ghimbir.


din ulei, sos soia , zeama de lamaie ,sare piper ,boia si busuioc faceti un sos cu care ungeti bine pestele.


umpleti crestataturile laterale si interioriorul doradei cu feliile de rosie , ceapa , usturoi si ghimbir.


puneti intr-o tava teflonata si dati la cuptor 30 min . la jumatatea coacerii intoarceti pestele .

 

TIPS-URI

1

am servit dorada regala cu cartofi cu rozmarin la cuptor dupa reteta oanei

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada regala cu ghimbir si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

ela 1

16.01.2010, 00:17

nu,il mananc inainte de dieta,deja am inceput sa-l testez,m-a prins sotul meu acum manjita pe buze cu glazura de la elasta iti trebuia,m-a certat el.doar nu era sa las glazura sa curga pe jos...

ela 1

16.01.2010, 00:19

noapte buna,sotul meu e hotarat sa imi sparga laptopul ca stau prea mult pe net .si imi promisese ca primesc altul de ziua mea

mihaelar63 1

16.01.2010, 11:27

daca stiam ca e sezatoare la dorada puneam si un pahar de vin , alb , ca unul n-o fi foc !!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
stiuca la cuptor pe pat de mazare