Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2013 | 5712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200 g branza de oaie
  • 200 g cascaval
  • 150 g kaizer
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • 1 rosie
  • sare
  • piper macinat
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor:

Spalam dovleceii.Pentru ca erau tineri eu nu i-am curatat de coaja si nici de seminte.Ii dam pe razatoarea mare.

Dam pe razatoare si branza si cascavalul..

Kaizerul il taiem cubulete mici.

Taiem marunt patrunjelul.

Facem urmatorul amestec: branza,jumatate din cantitatea de cascaval,kaizerul ,patrunjelul si ouale.Condimentam dupa gust cu sare si piper si apoi amestecam bine.

Ungem o tava cu unt apoi intindem dovleceii razuiti.Turnam peste ei amestecul de mai sus si apoi jumatatea cealalta de cascaval.ras.

Taiem rosia rondele si asezam deasupra impreuna cu cateva fire de patrunjel verde.Dam la cuptor si tinem pana cand se rumeneste frumos.

Poate fi un mic-dejun delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

alilianaa 1

23.07.2013, 23:11

tare bun..

Anett 1

24.07.2013, 14:13

buna buna!

babi5 1

20.08.2013, 07:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sturion pe placa de sare

ieri la 21:15

Gustarea de la ora 10

ieri la 20:26

Mini pizza

ieri la 20:13

Iaurt, cereale și fructe

ieri la 20:11

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu sos alb la cuptor