Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2013 | 4415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200 g branza de oaie
  • 200 g cascaval
  • 150 g kaizer
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • 1 rosie
  • sare
  • piper macinat
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor:

Spalam dovleceii.Pentru ca erau tineri eu nu i-am curatat de coaja si nici de seminte.Ii dam pe razatoarea mare.

Dam pe razatoare si branza si cascavalul..

Kaizerul il taiem cubulete mici.

Taiem marunt patrunjelul.

Facem urmatorul amestec: branza,jumatate din cantitatea de cascaval,kaizerul ,patrunjelul si ouale.Condimentam dupa gust cu sare si piper si apoi amestecam bine.

Ungem o tava cu unt apoi intindem dovleceii razuiti.Turnam peste ei amestecul de mai sus si apoi jumatatea cealalta de cascaval.ras.

Taiem rosia rondele si asezam deasupra impreuna cu cateva fire de patrunjel verde.Dam la cuptor si tinem pana cand se rumeneste frumos.

Poate fi un mic-dejun delicios!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

alilianaa 1

23.07.2013, 23:11

tare bun..

Anett 1

24.07.2013, 14:13

buna buna!

babi5 1

20.08.2013, 07:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cum se face cascaval de casa