Cartofi natur la ceaun

de ela in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2010 | 6660 vizualizari

 

din seria ,,la ceaun''.....pt ca m-am indragostit de vasul asta.....rapid si delicios....

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi albi
  • sare,piper,vegeta
  • unt
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • patrunjel tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi natur la ceaun:

Cartofii se curata,se spala si se taie cubulete.Se pun intr-o oala cu apa si se dau la foc potrivit.Cand incepe apa sa fiarba,se adauga sare si vegeta si patrunjel tocat(cam jumatate de pumn) si se lasa pe foc vreo 25minute pana cartofii sunt fierti dar nu foarte moi.Se rastoarna cartofii intr-o sita,se scurg bine.Peste cartofi punem putin ulei de masline,cubulete de unt,sare,piper si vegeta dupa gust si agitam putin vasul pentru a se amesteca toate ingredientele.

Cand servim punem putina zeama de lamaie si presaram mult patrunjel deasupra.Servim de preferinta cu peste...este delicios....Se poate servi si cu orice fel de carne sau doar cu o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi natur la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

mariac 1

17.10.2010, 01:48

foarte bun

Adinacarla 1

17.10.2010, 10:39

ela pana ajung eu la Timisoara...fac aprox 2 ore pe drum ai timp de inca o portie??

nadina73 1

17.10.2010, 23:22

nimic nou?din asta nu mai vreau am apat odata vreau altcevacred ca nu te-a curentat destul Mircea sa faci ceva

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ballotins de Saint-Jacques