Dovlecei cu crema de branza

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2013 | 2362 vizualizari

 

Recomand aceasta reteta foarte,foarte buna!!

 

INGREDIENTE

  • 2dovlecei
  • 100g branza feta
  • 100g branza gorgonzola
  • 100ml smantana
  • 1ou
  • faina
  • sare
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • 1punga mix salata verde
  • 1ceapa rosie sau frunze de ceapa verde
  • rosii cherry
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu crema de branza:

Dovlecelul spalat,sters,taiat in jumatate pe latime apoi jumatatile in felii subtiri pe lungime,le punem pe un fund de lemn,le pudram cu sare si le lasam 15-20min sa se scurga,apoi fiecare felie o trecem prin faina,ou batut,pesmet si le prajim in ulei incins;le scoatem pe prosoape de hartie


Eu,pentru a-mi usura munca si dovlecelul sa capete o aroma mai placuta,am procedat astfel:intr-un castron,am pisat 1catel de usturoi mic,am amestecat cu ouale batute,sare,piper,faina si am subtiat compozitia cu apa minerala;am trecut feliile de dovlecel prin acest amestec si le-am prajit.


Intr-un bol amestecam branzeturile cu sare daca e nevoie,ceapa tocata marunt,smantana;punem aceasta crema intre doua felii de dovlecel si le asezam pe patul de salata verde stropita cu ulei de masline iar printre ea rosii intregi sau jumatati


Servim imediat!

 

TIPS-URI

1

daca v-au ramas dovlecei fara branza,se pot servi cu lamaie si usturoi sau facut mujdei

2

in salata daca aveti,puteti adauga si fenicul care este foarte bun

3

pentru crema de branza,puteti folosi orice alta branza,cu conditia sa fie cremoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Toamna07 1

06.06.2013, 12:07

Nu trebuie ratati!

Satisfyyourcravings 1

06.06.2013, 12:07

Buni!

Sim0na 1

06.06.2013, 15:52

deliciosi trebuie sa fie..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de morcovi cu dovlecel