Dovlecei cu crema de branza

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2013 | 3980 vizualizari

 

Recomand aceasta reteta foarte,foarte buna!!

 

INGREDIENTE

  • 2dovlecei
  • 100g branza feta
  • 100g branza gorgonzola
  • 100ml smantana
  • 1ou
  • faina
  • sare
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • 1punga mix salata verde
  • 1ceapa rosie sau frunze de ceapa verde
  • rosii cherry
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu crema de branza:

Dovlecelul spalat,sters,taiat in jumatate pe latime apoi jumatatile in felii subtiri pe lungime,le punem pe un fund de lemn,le pudram cu sare si le lasam 15-20min sa se scurga,apoi fiecare felie o trecem prin faina,ou batut,pesmet si le prajim in ulei incins;le scoatem pe prosoape de hartie

Eu,pentru a-mi usura munca si dovlecelul sa capete o aroma mai placuta,am procedat astfel:intr-un castron,am pisat 1catel de usturoi mic,am amestecat cu ouale batute,sare,piper,faina si am subtiat compozitia cu apa minerala;am trecut feliile de dovlecel prin acest amestec si le-am prajit.

Intr-un bol amestecam branzeturile cu sare daca e nevoie,ceapa tocata marunt,smantana;punem aceasta crema intre doua felii de dovlecel si le asezam pe patul de salata verde stropita cu ulei de masline iar printre ea rosii intregi sau jumatati

Servim imediat!

TIPS-URI

1

daca v-au ramas dovlecei fara branza,se pot servi cu lamaie si usturoi sau facut mujdei

2

in salata daca aveti,puteti adauga si fenicul care este foarte bun

3

pentru crema de branza,puteti folosi orice alta branza,cu conditia sa fie cremoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 600 lei
3599.99 lei
2999.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (21)

Toamna07 1

06.06.2013, 12:07

Nu trebuie ratati!

Satisfyyourcravings 1

06.06.2013, 12:07

Buni!

Sim0na 1

06.06.2013, 15:52

deliciosi trebuie sa fie..

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piperchi
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume si miez de lapte