Dovlecei cu crema de branza

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2013 | 2532 vizualizari

 

Recomand aceasta reteta foarte,foarte buna!!

 

INGREDIENTE

  • 2dovlecei
  • 100g branza feta
  • 100g branza gorgonzola
  • 100ml smantana
  • 1ou
  • faina
  • sare
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • 1punga mix salata verde
  • 1ceapa rosie sau frunze de ceapa verde
  • rosii cherry
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu crema de branza:

Dovlecelul spalat,sters,taiat in jumatate pe latime apoi jumatatile in felii subtiri pe lungime,le punem pe un fund de lemn,le pudram cu sare si le lasam 15-20min sa se scurga,apoi fiecare felie o trecem prin faina,ou batut,pesmet si le prajim in ulei incins;le scoatem pe prosoape de hartie


Eu,pentru a-mi usura munca si dovlecelul sa capete o aroma mai placuta,am procedat astfel:intr-un castron,am pisat 1catel de usturoi mic,am amestecat cu ouale batute,sare,piper,faina si am subtiat compozitia cu apa minerala;am trecut feliile de dovlecel prin acest amestec si le-am prajit.


Intr-un bol amestecam branzeturile cu sare daca e nevoie,ceapa tocata marunt,smantana;punem aceasta crema intre doua felii de dovlecel si le asezam pe patul de salata verde stropita cu ulei de masline iar printre ea rosii intregi sau jumatati


Servim imediat!

 

TIPS-URI

1

daca v-au ramas dovlecei fara branza,se pot servi cu lamaie si usturoi sau facut mujdei

2

in salata daca aveti,puteti adauga si fenicul care este foarte bun

3

pentru crema de branza,puteti folosi orice alta branza,cu conditia sa fie cremoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Toamna07 1

06.06.2013, 12:07

Nu trebuie ratati!

Satisfyyourcravings 1

06.06.2013, 12:07

Buni!

Sim0na 1

06.06.2013, 15:52

deliciosi trebuie sa fie..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Placinta de dovlecei cu branza