Dovlecei cu patrunjel a la Vero_Closca

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2010 | 2914 vizualizari

 

Sursa de inspiratie pentru aceasta reteta a fost Vero_Closca careia ii multumesc, au fost deliciosi.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei tineri
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu patrunjel a la Vero_Closca:

Se spala, se curata , se taie cubulete dovleceii si se soteaza in uleiul incins.Cand sunt usor  rumeniti se adauga usturoiul zdrobit si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa 2-3 min pe foc.Se scot apoi pe un platou , se stropesc cu zeama de lamaie  si se asezoneaza cu mult patrunjel verde taiat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu patrunjel a la Vero_Closca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bucataras Medi 1

26.07.2010, 21:12

mmmmmmmmm.................vin la tine la masa,Sylvia..................

vero_closca 1

17.09.2010, 16:17

abia acum am venit...imi plac la nebunie!

Bucataras Medi 1

18.09.2010, 16:08

si mie..............

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Turnulete de dovlecei pane, rosii, parmezan si crema de usturoi