Dovlecei in sos cremos de smantana

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 23 Noi 2010 | 4527 vizualizari

 

Yamyyy....

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • o  lingurita ulei masline
  • o ceapa mica
  • un catel usturoi
  • marar
  • sare
  • piper
  • condimente italiene( oregano, rozmarin)
  • busuioc proaspat
  • 3 linguri smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei in sos cremos de smantana:

Un dovlecel mic se pune in robot, se adauga o lingurita de ulei de masline, o ceapa mica, un catel de usturoi, marar, sare piper dupa gust, condimente italiene( oregano, rozmarin), busuioc proaspat sau pudra cum avem si mixam...apoi servim cu painica de secara si seminte bio daca avem

TIPS-URI

1

cine tine post nu pune inlocuieste smantana cu seminte de floarea soarelui pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei in sos cremos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

ieri la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

ieri la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei in crusta din fulgi de porumb cu sos tzatziki