Dovlecei in sos cremos de smantana

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 23 Noi 2010 | 3176 vizualizari

 

Yamyyy....

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • o  lingurita ulei masline
  • o ceapa mica
  • un catel usturoi
  • marar
  • sare
  • piper
  • condimente italiene( oregano, rozmarin)
  • busuioc proaspat
  • 3 linguri smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei in sos cremos de smantana:

Un dovlecel mic se pune in robot, se adauga o lingurita de ulei de masline, o ceapa mica, un catel de usturoi, marar, sare piper dupa gust, condimente italiene( oregano, rozmarin), busuioc proaspat sau pudra cum avem si mixam...apoi servim cu painica de secara si seminte bio daca avem

 

TIPS-URI

1

cine tine post nu pune inlocuieste smantana cu seminte de floarea soarelui pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei in sos cremos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Gouda 1

23.11.2010, 20:37

super

RuxyRux 1

23.11.2010, 21:15

Gouda...ma bucur ca iti place...e ceva fff sanatos

adry88 1

28.05.2011, 17:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de laura_n 6

ieri la 17:31

Dulceata de cirese amare

ieri la 15:29

Desert tort 10 ani

pe 16.06 la 21:34

Perisoare din piept de pui cu marar

pe 16.06 la 13:11

RETETA RECOMANDATA
Barcute de dovlecei la cuptor