Dovlecei pane

de iri_iri in Mancaruri de post, 25 Iul 2012 | 2777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel ,
  • sare,
  • piper,
  • faina alba,
  • ulei,
  • rosii si castraveti.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovlecelul se curata de coaja si se taie felii de 0,5 cm. Fiecare felie se aseaza pe o farfurie intinsa si se presara sare si piper dupa gust. Se lasa astfel pana ce dovleceii isi vor lasa apa (eu i-am lasat pana dimineata).


Se ia fiecare felie si se da prin faina, dupa care se pune la prajit in tigaie in ulei incins, dar nu prea mult. Eu am folosit o tigaie asa zisa din ceramica si pe care am incercat-o pentru prima oara. Sincer nu m-a dezamagit deloc si nici nu a trebuit sa folosesc mult ulei.


Dupa ce se prajesc pe ambele parti se vor scoate intr-un vas tapetat cu prosop de hartie pentru a-si lasa uleiul in exces, daca este cazul.


Se servesc cu rosii si castraveti, fiind astfel un preparat usor de post.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

iri_iri 1

26.07.2012, 16:11

ma bucur ca sunt pe gustul vostru

mamaieelena 1

26.07.2012, 20:02

bun

portiadelumina 1

03.08.2012, 17:13

Excelenţi. Noi îi mâncăm cu salată de castraveţi cu usturoi. Doar când nu plecăm în deplasare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Conopida si dovlecei pané (de post).