Dovlecei pane cu cascaval ras

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2011 | 8419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • 5 oua
  • faina
  • 100 g cascaval ras fin
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu cascaval ras:

Dovlecelul se curata,se spala si se taie felii subtiri.Se pune intr-un vas ,se presara cu sare fiecare strat si se lasa 3-4 ore sa stea la frigider.

Se scoate de la frigider,se stoarce de apa lasata de dovlecei.

Intr-un vas amestecam ouale cu cascavalul,3 linguri de faina,sare si piper.Se dau feliile de dovlecel prin faina apoi prin oul amestecat cu cascaval si se prajesc in ulei.

Se scot pe un servet de bucatarie sa se scurga excesul de ulei.Se servesc calzi sau reci cu smantana sau cu maioneza de usturoi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu cascaval ras" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu dovlecei si carnaciori