Dovlecei pane cu smantana

de mihaelaM in Mancaruri de legume, 2 Iul 2011 | 1994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • faina
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu smantana:

Curatam dovlecelul,il spalam si il taiem felii.


Oule le batem impreuna cu smantana si sarea,apoi adaugam faina putin cate putin mestecand sa nu se formeze cocoloase.Punem faina pana obtinem un aluat putin mai gros ca cel de clatite.(eu am pus cam 6linguri)


Punem cratita cu ulei la incins apoi luam fiecare felie de dovlecel si o trecem si pe o parte si pe alta prin compozitia obtinuta.


Punem in tigaie,lasam sa se prageasca pe o parte apoi intoarcem si pe cealalta parte iar cand este gata scoatem pe un prosop de hartie.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

adry88 1

03.07.2011, 12:26

mihaelaM 1

03.07.2011, 13:58

multumesc Dey

mihaelaM 1

03.07.2011, 13:58

Edy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos tzatziki