Taitei cu legume si sos de stridii

de Mitinita in Mancaruri de legume, 20 Mar 2019 | 4691 vizualizari

 

Taitei cu legume si sos de stridii este o reteta delicioasa din bucataria asiatica.
 

 

INGREDIENTE

  • 400 taitei chinezesti
  • 1 varza chinezeasca Napa
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita de sos de soia dark
  • 1-2 linguri de sos de stridii
  • cateva picaturi de ulei de susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu legume si sos de stridii:

Taiteii se fierb conform intructiunilor de pe pachet. Se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga.

Varza, ceapa, ardeiul si morcovul se taie in bucati de marime egala.

Se soteaza legumele in wok. La inceput se soteaza ceapa si morcovul, apoi restul legumelor.

Se adauga taiteii si se amesteca, pana cand acestia se incalzesc.

Se adauga sosul de soia, de stridii si uleiul de susan.

Se mai tin putin pe foc, pana se amesteca toate ingredientele.

Se servesc calzi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu legume si sos de stridii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete aperitiv