Conopidă pané ….altfel

de diaconta in Mancaruri de legume, 12 Iun 2012 | 2948 vizualizari

 

Nu foarte multă lume îndrăgeşte conopida ori broccoli.De aceea m-am gândit să modific puţin clasica reţetă.Ia să vedem….vă tentează?

 

INGREDIENTE

  • Cantitaţile vor fi în functie de câte portii doriti sa faceti.
  • O conopida
  • 2 oua
  • Faina
  • Pesmet
  • Sare,piper
  • Unt
  • Smantana
  • Cascaval
  • Marar verde
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă pané ….altfel:

Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare.Nu o fierbem prea mult altfel se va împrastia.O scurgem si o lasam sa se raceasca.

Batem ouale cu putina sare,punem faina pana cand consitenta este mai subtire decat cea pentru clatite.Adaugam mararul taiat marunt.

Dam conopida prin amestecul de ou cu faina,apoi prin pesmet si o prajim in ulei.

Intr-un vas punem cubulete de unt,asezam conopida,deasupra punem smantana,piper si razuim cascaval.

Dam la cuptor pana cand cascavalul se topeste si devine auriu.

Mie mi-a placut foarte mult,alaturi cu o salata de varza si rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă pané ….altfel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tagliatelle cu ton si hribi
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Conopida pane cu sos de branza