Conopidă pané ….altfel

de diaconta in Mancaruri de legume, 12 Iun 2012 | 2049 vizualizari

 

Nu foarte multă lume îndrăgeşte conopida ori broccoli.De aceea m-am gândit să modific puţin clasica reţetă.Ia să vedem….vă tentează?

 

INGREDIENTE

  • Cantitaţile vor fi în functie de câte portii doriti sa faceti.
  • O conopida
  • 2 oua
  • Faina
  • Pesmet
  • Sare,piper
  • Unt
  • Smantana
  • Cascaval
  • Marar verde
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă pané ….altfel:

Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare.Nu o fierbem prea mult altfel se va împrastia.O scurgem si o lasam sa se raceasca.


Batem ouale cu putina sare,punem faina pana cand consitenta este mai subtire decat cea pentru clatite.Adaugam mararul taiat marunt.


Dam conopida prin amestecul de ou cu faina,apoi prin pesmet si o prajim in ulei.


Intr-un vas punem cubulete de unt,asezam conopida,deasupra punem smantana,piper si razuim cascaval.


Dam la cuptor pana cand cascavalul se topeste si devine auriu.


Mie mi-a placut foarte mult,alaturi cu o salata de varza si rosii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă pané ….altfel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Mihaela11_jo 1

13.06.2012, 21:47

Un deliciu; mie imi place si conopida si broccoli

mena29 1

14.06.2012, 18:10

andreea_angelo 1

17.06.2012, 18:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane la cuptor