Dovlecei pane cu sos de branza

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2014 | 10013 vizualizari

 

Simplu, usor de pregatit si un gust deosebit!

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei subtiri
  • un ou
  • 3-4 linguri faina
  • 3-4 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • Pentru sosul de branza:
  • 1/2 cutie ceva fin cremos Delaco
  • 1/2 pahar mic de iaurt grecesc
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura marar proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu sos de branza:

Dovleceii se taie pe lungime in felii subtiri. Se aseaza pe o farfurie si se presara sare, se lasa sa stea 10 minute.


Intre timp se bate oul si se amesteca cu faina si laptele pana se obtine o crema groasa ca o smantana, se adauga sare si piper.


Dovleceii se scurg de apa lasata si se sterg cu prosoape de hartie. Se dau prin amestecul de ou si faina si se prajesc in ulei incins. Se intorc pe ambele parti pana se fac aurii si se scot pe prosoape de hartie ca sa se scurga de ulei


Sosul de branza se prepara foarte usor, se amesteca crema de branza Delaco cu iaurtul grecesc, se rade usturoiul deasupra si se adauga mararul tocat. Se amesteca usor toate ingredientele si se potriveste de sare.


Se servesc dovleceii cu crema de branza si am presarat deasupra si cativa germeni de ridichi, o minunatie!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu sos de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Andreea Caroline 1

11.09.2014, 13:00

Bya Ralu 1

27.10.2014, 05:05

Bun bun

DIANA B 1

07.09.2015, 14:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Oua in chifle