Dovlecei pane cu sos tzatziki

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2015 | 2813 vizualizari

 

Imi plac foarte mult dovleceii pane, mai ales cu branza in compozitie. De obicei, ii mancam cu mujdei de usturoi, dar acum am zis sa incerc cu sos tzatziki si a fost pe placul tuturor.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 oua
  • 50 g branza de capra
  • 2 linguri faina
  • sare + mix condimente curry
  • sos tzatziki: 200g iaut grecesc + un castravete mic + 4 catei de usturoi + o lingura maioneza
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu sos tzatziki:

Dovlecelul se taie rondele, se presara cu sare si se lasa 5-10 min.


Rondelele de dovlecel se sterg cu un servetel de bucatarie, pentru a se elimina apa care s-a lasat.


Intr-o farfurie se pune faina, iar in alta se bat ouale cu condimentele si cu branza rasa.


Dovleceii se trec prin faina, apoi prin ou si se pun la prajit in ulei incins, cam 1min pe fiecare parte.


Pentru sosul tzatziki am curatat castravetele, l-am dat pe razatoare, apoi am amestecat toate ingredietele.

 

TIPS-URI

1

Dovleceii nu se taie in felii foarte subtiri.

2

La sosul tzatziki, se poate folosi castravete murat, in locul celui crud.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu sos tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rocsi 1

19.07.2015, 12:42

Sunt fana dovlecei pane

MotanLaOale 1

19.07.2015, 22:10

-Licurici- 1

20.07.2015, 07:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane