Budinca cu tortellini si 2 feluri de branza

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 2886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tortellinii cu prosciuto
  • 750 g branza grasa de vaci
  • 150 g branza Miez de lapte
  • 2 linguri cu iaurt grecesc
  • 2 fire de ceapa verde
  • cateva fire de patrunjel
  • 3 oua
  • 5 linguri cu cascaval ras
  • faina
  • ulei
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu tortellini si 2 feluri de branza:

Fierbem pastele conform instructiunilor de peambalaj.In timp ce pastele firb ne ocupam de umplutura................amestecam branza de vaci cu iaurtul,ceapa verde si patrunjelul taiate marunt,2 oua si 4 linguri de cascaval.Amestecam bine pentru o buna omogenizare.Dupa ce pastele au fiert le scurgem de apa si le lasam sa se racoreasca dupa care le incorporam in compozitia de mai sus.Condimentam cu piper proaspat macinat.Ungem o forma rotunda cu ulei si o tapetam cu faina dupa care turnam compozitia de mai sus.Batem bine un ou cu un strop de sare apoi incorporam in el o lingura de cascaval.Amestecam bine si turnam peste compozitia din forma..Taiem branza Miez de lapte rondele pe care le asezam deasupra budincii. Taiem si cateva codite de ceapa verde cu care ornam budinca. Dam la cuptor si lasam pana cand budinca este bine facuta(facem testul scobitorii) si frumos rumenita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu tortellini si 2 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Satisfyyourcravings 1

12.05.2013, 12:39

Îmi place ideea!

Panacris 1

13.05.2013, 08:09

Delicioasă!

babi5 1

23.05.2013, 14:19

Multe brinzeturi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu dovlecei si branza