Dovlecei si ardei umpluti cu peste

de vero_closca in Peste, 24 Iun 2010 | 9009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de peste(eu am folosit fileuri de fitofag)
  • 2 cepe
  • 5 rosii
  • 3 linguri ulei
  • 1 cescuta orez spalat in mai multe ape
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ardei si dovlecei(depinde cat de mari sunt)
  • o cana supa de peste sau de legume
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei si ardei umpluti cu peste:

Se spala si se curata de seminte ardeii si dovleceii. Pestele se da prin masina de tocat. Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei,se adauga si orezul si dupa ce se caleste putin se adauga rosiile date pe razatoare. Se calesc pana absoarbe orezul sucul de rosii apoi se lasa sa se racoreasca. Se adauga apoi pestele,oul,sarea.piperul ,cimbrul si patrunjelul tocat. Se omogenizeaza bine ,apoi se umplu legumele cu aceascta compozitie.

Se aseaza intr-o tava termorezistenta,se toarna supa ,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor tava,pt 45 minute la foc mediu.

Sunt deliciosi!  Pofta mare! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei si ardei umpluti cu peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (6)

Bunica 1

26.06.2010, 11:41

Foarte interesant ! salvaaaaaat ! Ce frumos ai fotografiat fiecare etapa in parte ! Super !

nadina73 1

26.06.2010, 23:34

vai vero ce minunati ai facut tu aici?arunca si la mine unu macar super nota maxima vero felicitari

vero_closca 1

27.06.2010, 11:02

multumesc mult,nadina! serveste-te te rog!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de pastrav la cuptor cu vin si usturoi