Dovlecei si ardei umpluti cu peste

de vero_closca in Peste, 24 Iun 2010 | 4857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de peste(eu am folosit fileuri de fitofag)
  • 2 cepe
  • 5 rosii
  • 3 linguri ulei
  • 1 cescuta orez spalat in mai multe ape
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ardei si dovlecei(depinde cat de mari sunt)
  • o cana supa de peste sau de legume
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei si ardei umpluti cu peste:

Se spala si se curata de seminte ardeii si dovleceii. Pestele se da prin masina de tocat. Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei,se adauga si orezul si dupa ce se caleste putin se adauga rosiile date pe razatoare. Se calesc pana absoarbe orezul sucul de rosii apoi se lasa sa se racoreasca. Se adauga apoi pestele,oul,sarea.piperul ,cimbrul si patrunjelul tocat. Se omogenizeaza bine ,apoi se umplu legumele cu aceascta compozitie.


Se aseaza intr-o tava termorezistenta,se toarna supa ,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor tava,pt 45 minute la foc mediu.


Sunt deliciosi! Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei si ardei umpluti cu peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bunica 1

26.06.2010, 11:41

Foarte interesant ! salvaaaaaat ! Ce frumos ai fotografiat fiecare etapa in parte ! Super !

nadina73 1

26.06.2010, 23:34

vai vero ce minunati ai facut tu aici?arunca si la mine unu macar super nota maxima vero felicitari

vero_closca 1

27.06.2010, 11:02

multumesc mult,nadina! serveste-te te rog!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Cod File, la cuptor