Dovlecei si ardei umpluti cu peste

de vero_closca in Peste, 24 Iun 2010 | 5503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de peste(eu am folosit fileuri de fitofag)
  • 2 cepe
  • 5 rosii
  • 3 linguri ulei
  • 1 cescuta orez spalat in mai multe ape
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ardei si dovlecei(depinde cat de mari sunt)
  • o cana supa de peste sau de legume
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei si ardei umpluti cu peste:

Se spala si se curata de seminte ardeii si dovleceii. Pestele se da prin masina de tocat. Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei,se adauga si orezul si dupa ce se caleste putin se adauga rosiile date pe razatoare. Se calesc pana absoarbe orezul sucul de rosii apoi se lasa sa se racoreasca. Se adauga apoi pestele,oul,sarea.piperul ,cimbrul si patrunjelul tocat. Se omogenizeaza bine ,apoi se umplu legumele cu aceascta compozitie.


Se aseaza intr-o tava termorezistenta,se toarna supa ,se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor tava,pt 45 minute la foc mediu.


Sunt deliciosi! Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei si ardei umpluti cu peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bunica 1

26.06.2010, 11:41

Foarte interesant ! salvaaaaaat ! Ce frumos ai fotografiat fiecare etapa in parte ! Super !

nadina73 1

26.06.2010, 23:34

vai vero ce minunati ai facut tu aici?arunca si la mine unu macar super nota maxima vero felicitari

vero_closca 1

27.06.2010, 11:02

multumesc mult,nadina! serveste-te te rog!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Minuturi reci cu branza, ceapa si chimen

de Ancutsa 5

ieri la 14:11

Pizza de toamna cu aluat nedospit

de Ancutsa 5

ieri la 11:55

Supa crema de dovleac cu ghimbir servita cu grisine in sunculita crud uscata

ieri la 10:35

Desert tort cu nuca, vin alb si trandafiri

de Ancutsa 5

pe 18.10 la 22:34

RETETA RECOMANDATA
Marinata de peste